Jump to content

300+ Λιτρα Mbuna, Ιχθυοφορτωση

ekoman

Recommended Posts

Σε 300lt ποσα ψαρακια μπορουν να μπουν ωστε να υπαρχει σωστη ιχθυοφορτωση?

Εχω 10 demasoni μικρα και ενα χαρεμι labidochromis caeruleus (1m-4f).Σκεφτομουν αν γινεται να βαλω αλλο ενα ειδος pseudotropheus. To ενυδρειο εχει πολλες κρυψωνες και η φιλτρανση που εχω ειναι ενα 2217 με βιολογικο και το εσωτερικο της jewel (1000λτ/ωρα) μηχανικο..

Αυτά που έχεις ρίξτα μέσα! Δεν χρειαζεσαι τ'ιποτα άλλο! Αυτά και μόνο φτάνουν! Άλλο είδος pseudotropheus δεν κάνει να βάλεις διότι έχεις τα Demasoni!

Δεν κανει λογω ιχθυοφορτωσης? Η δεν κανει επειδη τα demasoni θεωρουνται κυριαρχικα? Αν δεν ειχα demasoni ποσα ψαρια θα ηταν ιδανικο να εχω?

Αν δες είχες τα demasoni θα μπορούσες να βάλεις και 3 χαρέμια! Αλλα επειδή τα Demasoni είναι τσαμπουκάδες και είναι και πολλά άτομα, βάλε και τις γέννες που θα γίνουν, Τότε θα έχεις άτομα! Τα παραπάνω μόνο καυγάδες θα φέρουν!

τα demasoni δεν τα βγαζω αλλα γενικοτερα στα 300 λιτρα ποσα mbuna μπορουν να συνυπαρξουν χωρις προβληματα? αν γεννησουν αργοτερα ας πουμε μπορω να κρατησω ή πρεπει να φυγουν ολα τα μικρα?

Μπορείς να κρατήσεις!

Το πότε θα πρέπει να ξεφορτωθείς ψάρια θα το καταλάβεις μόνος σου! Μόλις αρχίσουν και δεν πάει άλλο με τα ψάρια άρχιζε και δίνε!

Κάτι βασικό...τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο αυτό;;

Ειναι αυτο

Rio 300

Volume: approx. 350 Litres

Measurements: 121 x 51 x 66 cm

Τα ψάρια που έχεις τώρα είναι υπεραρκετά για αυτό το ενυδρείο. Όπως σου αναφέρθηκε θα έρθουν και μικρά από τις γέννες...

:)

ευχαριστω για τις απαντησεις. επισης χρειαζεται κυκλοφορητης ή τα φιλτρα και η ροη που εχουν τον υποκαθιστουν?

Από φίλτρανση είσαι μια χαρά. Δημιούργησε με τις εξόδους από τα φίλτρα σου ανατάραξη στην επιφάνεια και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

:)

το εχω κανει ηδη απλα βλεπω οτι στην πισω πλατη του ενυδρειου κατω στο βυθο μαζευονται ακαθαρσιες και ελεγα αν βαλω κυκλοφορητη να δημιουργει ρευμα..

τα demasoni ειναι μικρα ακομα απο ποσα εκατοστα ειναι ικανα για αναπαραγωγη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...