Kouvou 5 Μαρτίου 2012 #1 Share 5 Μαρτίου 2012 μπορειτε να μου πειτε τι ειδος ειναι αυτο το χρυσοψαρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheeto 6 Μαρτίου 2012 #2 Share 6 Μαρτίου 2012 Eμενα μου μοιαζει για Shubunkin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 6 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 6 Μαρτίου 2012 για χρυσοψαρο μου το εδωσαν το shubunkin ειναι ειδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheeto 7 Μαρτίου 2012 #4 Share 7 Μαρτίου 2012 Ναι,το shubunkin ειναι ειδος χρυσοψαρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXALIS CYPRUS 11 Μαρτίου 2012 #5 Share 11 Μαρτίου 2012 μπορειτε να μου πειτε τι ειδος ειναι αυτο το χρυσοψαρο? ασπρο κομετ ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Μαρτίου 2012 #6 Share 11 Μαρτίου 2012 σιγουρα ειναι οντως κομετ.τα σουμπουκιν ειναι σαν μπαλιτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Μαρτίου 2012 #7 Share 11 Μαρτίου 2012 ισως ειναι οντως κομετ... αλλα απο την αλλη παιζει να ειναι και καποια αλλη παραλλαγη αλλου ειδους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 12 Μαρτίου 2012 #8 Share 12 Μαρτίου 2012 ασπρο κομετ ειναι Σωστα. Για sumbukin παρε "ματι" εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος