Jump to content

Χρυσοψαρο

Kouvou

Recommended Posts

καλησπερα εχω μια γυαλα με 2 χρυσοψαρα εδω και 1.5 χρονο περιπου και σημερα παρατηρησα οτι το ενα και το πιο μεγαλο καθως τα ταισα αρχισε να κθνηγαει το πιο μικρο συμβενει κατι η απλα ειναι ιδεα μου?επισης δεν εχω βαλει ποτε βακτηρια για τισ ακαθαρσιες ειναι απαραιτητο?

Ο χώρος που τα φιλοξενείς (γυάλα) είναι τελείως ακατάλληλος.

Χρειάζεσαι ένα ενυδρείο τουλάχιστον 80 λτ για να φιλοξενείς αυτά τα ψάρια λόγω του οτι ρυπαίνουν αρκετά το νερό τους και γίνονται ανάλογα με το είδος τους και αρκετά μεγαλόσωμα.

Διάβασε πληροφορίες για τα ψαράκια σου και θα καταλάβεις από μόνος σου τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. :)

Επειδη και μενα το ενα χρυσοψαρο κυνηγαει το αλλο το εχεις παρατηρησει να το κυνηγαει μονο οταν βαζεις φαγητο και μετα η γενικοτερα???

Μαλιστα,εμενα συνεχεια το ενα ''κυνηγαει''το αλλο απο οτι ειδα σε διαφορα βιντεο και απο οτι μου ειπαν καποιοι πιο εμπειροι προκειται για θηλυκο και αρσενικο,αλλοι παλι μου ειπαν οτι μπορει να προκειται κ για θεμα κυριαρχιας μεσα στο ενυδρειο,παρατηρησε τα πιο προσεχτικα. Οσο για τα βακτηρια ναι χρειαζεται να βαζεις.ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

Σε 3 λιτρα φιλε μου δεν κανεις δουλεια εδω δεν κανω εγω καλα καλα που τα εχω σε 20 λιτρα! Πρεπει και εσυ και εγω να παρουμε μεγαλυτερα ενυδρεια οπως ειπε ο Σωτηρης! Τωρα οσο για τα βακτηρια εγω αγοραζω το μικρο μπουκαλακι της sera και με βαση τις οδηγιες που γραφει επανω κανω την αναλογια και ριχνω οταν πρεπει. Ξεκινα με το ενυδρειο καλυτερα...

Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση ρίξε μια ματιά σε αυτό το λινκ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36771

Ευχαριστουμε Σωτηρη για την βοηθεια!!!!! :)

Αααααααα ενταξει..τοτε διαβασε το λινκ που σου εστειλε ο Σωτηρης και ρωτα για οτι αλλο χρειαστεις!!!!

thalia ααυτο που ειχες πει παντωα με το ζευγαρομα δν νομιζω να ισχυει γτ το ενα ειναι oranda και το αλλο common goldfish τωρα αρσενικα θυληκα δεν μπορω να καταλαβω :P

Φίλε Kovou μην χρησιμοποιείς greeklish παρά μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.

Θα δουμε παρακολουθησε το!!!!και που ξερεις μπορει να βγει κατι ενδιαμεσο!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...