teke 4 Μαρτίου 2012 #1 Share 4 Μαρτίου 2012 καλησπερα αλανια.....το ενυδρειο μου τρεχει εδω και 25 μερες...απο φυτα εχω μεσα vallisneria ,gambomba caroliana,java moss,moss ball,bacopa monieri.......σκεφτομαι να βαλω μεσα ενα apple snail......τα συγκεκριμενα φυτα τα τρωει??οσον αφορα μετρησεις εχω αμμωνια 0,5 ..νιτρωδη 1mg νιτρικα 5mg ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Μαρτίου 2012 #2 Share 4 Μαρτίου 2012 αγαπητε φιλε,ακομη μην βαλεις κανενα ζωντανο.δεν εχει στρωσει ακομη το ενυδρειο σου απο τη στιγμη που μετρας αμμωνια, νιτρωδη,ενω θα επρεπε να ειναι 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 4 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 4 Μαρτίου 2012 οκ φιλε .....απλα το σαλιγκαρι τα τρωει αυτα τα φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teke 4 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 4 Μαρτίου 2012 οκ φιλε .....απλα το σαλιγκαρι τα τρωει αυτα τα φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 4 Μαρτίου 2012 #5 Share 4 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, Τα apple snails δεν τρώνε φυτά, τρώνε μόνο όταν κάποιο σου χαλάσει, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 5 Μαρτίου 2012 #6 Share 5 Μαρτίου 2012 εγω ειχα 2 και ειδα με τα ματια μου να τρωνε τα φυτα ...προτιμουν δε αυτα που ειναι πολυ μικρα....τελικα τα εβγαλα εσπευσμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 5 Μαρτίου 2012 #7 Share 5 Μαρτίου 2012 το πρώτο δε τρώει φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Μαρτίου 2012 #8 Share 11 Μαρτίου 2012 το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις το κλασικο μηλοσαλιγκαρο,αλλα το ξαδελφακι του που του μοιαζει υπερβολικα και ειναι φυτοφαγο.. Pomacea canaliculata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος