georgeguppy 4 Μαρτίου 2012 #1 Share 4 Μαρτίου 2012 εδω και 10 λεπτα εχει σταματησει το φιλτρο στο 30 λιτρο που εχω τι να κανω γιατι ειναι και κυριακη τα μαγαζια ειναι κλειστα και δεν εχω και δευτερο φιλτρο το καθαρισα και μολις το εβαλα παλι στο ενυδρειο σταματησε να λειτουργει και μεσα στο ενυδρειο εχω 34 μωρα γκαπυ και δεν εχω που να τα βαλω οσο πιο γρηγορα γινετε να με βοηθησει καποιος ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 4 Μαρτίου 2012 #2 Share 4 Μαρτίου 2012 Αεραντλία ή κάποιον κυκλοφοριτή/αντλία υπάρχει? Στην χειρότερη αν έχεις μια φραπεδιέρα βάλε την στο νερό να υπάρχει κίνηση. Το πρόβλημα σου είναι θέμα οξυγόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 4 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 4 Μαρτίου 2012 εχω αεραντλια να την βαλω να λειτουργει μεχρι να παρω αυριο αλλο φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 4 Μαρτίου 2012 #4 Share 4 Μαρτίου 2012 Ναι, βάλε την αεραντλία. Αν το φίλτρο είναι κρεμαστό ή εξωτερικό βγάλε ότι βιολογικό υλικό έχεις και ρίξε το μέσα στο ενυδρείο. Κατα προτίμηση κάπου που υπάρχει ροή απο την αεραντλία. Αν τα αφήσεις μέσα στο φίλτρο στην ακινησία εως αύριο θα σου "νεκρώσει" το βιολογικό υλικό. Εφόσον έχεις κάτι να κινεί το νερό σου μη φοβάσαι. Μια μέρα θα αντέξουν μια χαρά. Μη ταίσεις τα ψάρια σήμερα και αν θες εντός της ημέρας κάνεις μια μικρή αλλαγή νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 4 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 4 Μαρτίου 2012 ok ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος