mathaios81 4 Μαρτίου 2012 #1 Share 4 Μαρτίου 2012 Όλοι βιώνουμε αυτήν την κατάσταση που λεγετε κρίση...μετά λύπης μου βλέπω να πληθαίνουν οι αγγελίες που έχουν ως αντικείμενο πώλησης το ενυδρειο...δηλαδή αρκετός κόσμος σταματάει το χόμπι του ...τις ώρες ηρεμίας που μπορεί να Περάσει κοιτώντας το!!!!! Ατελιωτες φορές έχω ξεχαστεί παρατηροντας του δίσκους μου ... Και επειδή προσπαθώ να συνεχίσω να τους έχω θα ήθελα να δω τι συμφέρει περισσότερο να ακολουθήσω όπως προς την διατροφή τους 1) flakes 2)Bits 3)diy μοσχαροκαρδια Ποια θεωρείται έχει οικονομικοτερη τροφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Μαρτίου 2012 #2 Share 4 Μαρτίου 2012 Οικονομικη τροφη ειναι αυτη,που προστατευει τα ψαρια μας θα ελεγα...Στην προκειμενη συνδυασμος τροφων για τον δισκο,μεγαλη ποικιλια κατα το δυνατον.Αν σκεπτοσουν να κοψεις κατι και εφοσον διατροφικα θεωρεις οτι καλυπτεσαι,,θα εκοβα την κατεψυγμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Μαρτίου 2012 #3 Share 4 Μαρτίου 2012 Την οικονομια στο θεμα της διατροφης των δισκων ξεχασε τη Θα δινεις οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα και μεγαλη ποικιλια Το λιγοτερο εξοδο ειναι η διατροφη, μπορεις να κοψεις απο αλλου αν θες ΙΜΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 4 Μαρτίου 2012 #4 Share 4 Μαρτίου 2012 Την οικονομια στο θεμα της διατροφης των δισκων ξεχασε τη Θα δινεις οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα και μεγαλη ποικιλια Το λιγοτερο εξοδο ειναι η διατροφη, μπορεις να κοψεις απο αλλου αν θες ΙΜΟ :thumbup: :thumbup: συμφωνω και επαυξανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chtsos 5 Μαρτίου 2012 #5 Share 5 Μαρτίου 2012 Οικονομικη τροφη ειναι αυτη,που προστατευει τα ψαρια μας θα ελεγα...Στην προκειμενη συνδυασμος τροφων για τον δισκο,μεγαλη ποικιλια κατα το δυνατον.Αν σκεπτοσουν να κοψεις κατι και εφοσον διατροφικα θεωρεις οτι καλυπτεσαι,,θα εκοβα την κατεψυγμενη. Συμφωνώ απόλυτα. Τώρα αν θέλεις,ψάξε και λίγο στο e-bay, και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο (π.χ. ... http://viewitem.eim.ebay.gr/Discus-Granules-1016mm-Tropical-Fish-Food-500g/260785808160/item) έχει πολύ καλές ευκαιρίες και το τελευταίο εξάμηνο εγώ έχω βολευτεί από την συγκεκριμένη αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος