mouroutsos 3 Μαρτίου 2012 #1 Share 3 Μαρτίου 2012 Πρόσφατα προμηθεύτικα από ένα φίλο μια 5κιλη μπουκάλα Co2, αλλά δεν έχει τίποτα πάνω από ηλεκτροβάνες και λοιπά. Μήπως γνωρίζεται στην αθήνα κανένα κατάστημα που να μπορώ να βρω σχετικά φθηνά τον απαραίτητο εξοπλισμό? Επίσης μηπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι ακριβώς χρειάζομαι , μιας και το άρθρο για τον εξοπλισμο τoυ Co2 στην φόρμα διάγνωσης ασθενειών των φυτών δεν μου το ανοίγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Μαρτίου 2012 #2 Share 3 Μαρτίου 2012 Αν η μπουκαλα ηταν πυροσβεστηρας μπορει να χρειαστει καποια μετατροπη, εχει βανα ή μανετα; Θα χρειαστεις επιπλεων, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα και μανόμετρο με βαλβίδα ρύθμισης. Στα ποιο πολλα μαγαζια πετ δεν θα βρεις και αν βρεις θα τα ακουμπησεις. Συμφερει μεσω ebay αλλιως μια οικονομικη λυση θα βρεις εδω. Απο εκει και περα θα χρειαστεις σωλινακια, βαλβιδα ανεπηστροφης, bubble counter, και καποιον διαχυτηρα. Επισης εαν θες υπαρχουν και ΡΗ κοντρολερ τα οποια συνδεονται στην ηλεκτρομαγνητικη ετσι ωστε τα διοξειδιο να ρυθμιζεται βαση το ΡΗ του ενυδρειου μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouroutsos 3 Μαρτίου 2012 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2012 Ναι πυροσβεστήρας είναι , αλλά επειδή και αυτός την χρησιμοποιούσε για ενυδρείο έχει ήδη βάνα πάνω. Ευχαριστώ , θα τσεκάρω και αυτό το μαγαζάκι και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Μαρτίου 2012 #4 Share 3 Μαρτίου 2012 Ναι πυροσβεστήρας είναι , αλλά επειδή και αυτός την χρησιμοποιούσε για ενυδρείο έχει ήδη βάνα πάνω. Ευχαριστώ , θα τσεκάρω και αυτό το μαγαζάκι και βλέπουμε. Ωραια, τοτε δεν χρειαζεται καρφωμα ή καποια μετατροπη. Το συγκεκριμενο καταστημα εχει κινεζικο μονο μανομετρο, με εγγυηση 1 χρονο και με ενσωματομενη ηλεκτρομαγνητικη κοντα στα 60 ευρω και την εχω και εγω και την δουλευω τωρα πια απο τα χριστουγεννα χωρις κανενα προβλημα. Αν νομιζεις πως η τιμη ειναι καλη μπορεις να επικοινωνισεις μαζι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος