Jump to content

Pterapogon Kauderni

Recommended Posts

Στο παρελθον προσπαθησα δυο φορες με καρδιναλιους αλλα και τις δυο τους εχασα συντομα προφανος απο ασιτια... Ταιζα φυλλαρακια και δεν ετρωγαν... Λεω να ξαναδοκιμασω... Εσεις τι τα ταιζετε? Να αρχισω με κατεψυγμενη και στην πορεια φυλλαρακια? Θα τα φαει αργοτερα η θα πρεπει να ταιζω συνεχως κατεψυγμενη? Υπαρχει καποιο αλλο "μυστικο" στην διατηρηση του??? Εκεινο που με προβληματιζει ειναι πως θεωρειται ευκολο ψαρακι αλλα ειχα δυο στις δυο αποτυχιες...Ηταν αραγε μονο η διατροφη η μπορει να μην εκανα και κατι αλλο καλα???

'Όπως λες είναι σχετικά εύκολο με μια ιδιαιτερότητα..... αν ανέβει η θερμοκρασία του κόβεται η όρεξη !!

Συνήθως τα ψάρια που πωλούνται στο εμπόριο είναι αναπαραγωγής διότι έχει απαγορευτεί η αλίευση του συγκεκριμένου είδους.

Έτυχε να έχω και εγώ ένα ζευγάρι και στην αρχή τα τάιζα κατεψυγμένη αρτέμια... στη πορεία όμως έτρωγαν τα πάντα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69643

Θα το ρισκαρω λοιπον...Ελπιζω αυτη την φορα να πανε καλυτερα τα πραγματα... ;)

εγω φιλε μου 6 μηνες που εχω ενα καρδιναλιο κιτρινο τρωει απο την αρχη και φυλλαρακια και μπιλιτσες, γενικα και εγω αυτο ξερω οτι ειναι ευκολα ψαρακια μηπως τα εβαλες νωρις και δεν ειχε στρωθει ακομα το ενυδρειο σου??

ξεκίνα με κατεψυγμένη brinesrimp αν δεν τρώνε και μετά ή από την αρχή o,n. formula2 σε pellet και μην πάρεις πολλά προσπάθησε να είναι ένα αρσενικό - θηλυκό

Κι ο δικός μου Καρδινάλιος δεν τρώει τίποτα αλλο εκτός από Calanus. Ολα τα άλλα τα φτύνει επιδεικτικά.

Δοκίμασε το: http://www.food4fish.co.uk/calanus-whole-freeze-dried.html

εγω πηρα 2 πριν απο 1 μηνα περιπου.

το ενα εφαγε την ιδια μερα τροφη σε φυλαρακια κ το αλλο δεν εφαγε καθολου μεχρι που ψοφησε πριν μερικες μερες.

πιστευα πως ηταν αρρωστο κ δεν δεχοταν τροφη. :bigemo_harabe_net-111:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...