nikoleta 1 Μαρτίου 2012 #1 Share 1 Μαρτίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):60x30x35 Συνολικά Λίτρα:60 Οργανισμοί Φυτά:echonodorus bleheri, sagittaria subulata, cryptocorines, microsorum pteropus, windelov Ψάρια:1 μονομάχος, 6 neon tetra, 1 sae, 1 γλυφτης, 6 platy Διακοσμητικά υλικά Φόντο: μαύρο χαρτόνι Πέτρες: 2 Ξύλα: 6 μοπάνι Υπόστρωμα: μαύρο χαλίκι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 λάμπες 15W μία λευκή και μία ροζ Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες καθημερινά Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim aquaball 130 Θέρμανση/ Ψύξη: resun 50 watt Λίπανση: jbl 7 balls, flurish 2 φορές τη βδομάδα Διατροφή: διάφορες Παράμετροι pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):- Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού: μία φορά τη βδομάδα 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 1 Μαρτίου 2012 #2 Share 1 Μαρτίου 2012 πολυ καλο!μπραβο nikoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαρτίου 2012 #3 Share 1 Μαρτίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο setup ! Διακρίνω και pearling ή μου φαίνεται ; Μ'αρέσει πολύ και το χαλίκι , κάνει ωραία αντίθεση. Για την ψαροσύνθεση φαντάζομαι ότι θα σου πουν και άλλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoleta 1 Μαρτίου 2012 Author #4 Share 1 Μαρτίου 2012 pearling; άμα σου πω ότι δε ξέρω τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαρτίου 2012 #5 Share 1 Μαρτίου 2012 pearling; άμα σου πω ότι δε ξέρω τι είναι; Pearling plants Rik συγνώμη είμαι κλέφτης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoleta 1 Μαρτίου 2012 Author #6 Share 1 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ για το link! αν διακρίνεται καμιά φυσαλίδα είναι επειδή έκανα αλλαγή νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Μαρτίου 2012 #7 Share 1 Μαρτίου 2012 Μιά χαρά το ενυδρειάκι σου. Μου αρέσει και το χρώμα του βυθού που επέλεξες... Ο sae φτάνει τους 14-15 πόντους, οπότε όταν μεγαλώσει θα θέλει μεγαλύτερο ενυδρείο. Ο πλέκο (γλύφτης...) γνωρίζεις ποιός είναι? Αν όχι, βάλε μια φωτό να σου τον αναγνωρίσουμε. Να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Μαρτίου 2012 #8 Share 1 Μαρτίου 2012 Και μενα μου αρέσει πολύ.Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 1 Μαρτίου 2012 #9 Share 1 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό! Απλά ο πλέκο γίνεται τεράστιος και σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίζεις να σκέφτεσαι να τον δώσεις! Τα πλάτυ δεν ταιριάζουν με την ψαροσύνθεση! Καλό θα ήταν να τα αποχωριστείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoleta 1 Μαρτίου 2012 Author #10 Share 1 Μαρτίου 2012 ο γλύφτης μου είναι ένα μωράκι ούτε 3 cm ακόμα gold algae eater!!! τα πλάτυ να τα βγάλω και να βάλω κάτι άλλο ή να μη βάλω τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Μαρτίου 2012 #11 Share 2 Μαρτίου 2012 Τα πλάτυ πρέπει να τα βγάλεις! Δυστυχώς αλλά τα λίτρα σου δεν επιτρέπουν και πολλά! Και το sae πρέπει να φύγει διότι γινεται τεραστιο και θέλει πολλά λίτρα σε κοπαδακι και είναι και υπερβολικά ευαίσθητο! Θα μπορούσες να βγάλεις αυτά τα 2 και να αυξήσεις τον πληθυσμό των νεον σου! ΥΓ: θα μπορούσες να βάλεις ένα ζευγαρακι apistograma και να τα χαρείς, αλλά δεν ξέρω αν θα έχεις θέμα με τον μονομάχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 2 Μαρτίου 2012 #12 Share 2 Μαρτίου 2012 ομορφη η ζουγκλιτσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoleta 2 Μαρτίου 2012 Author #13 Share 2 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ παναγιώτη για τις συμβουλές σου αν και προτιμώ να βάλω περισσότερα neon από το να κινδυνεύσει ο ριρίς μου (ο μονομάχος μου που τον έχω 2 χρόνια)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Μαρτίου 2012 #14 Share 2 Μαρτίου 2012 Πραγματικά πολύ όμορφο ενυδρείο, αν και θα προτιμούσα η μιά από τις δύο πλευρές του να έσπαγε λίγο την συμμετρία που του έχεις δώσει. Βέβαια αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από την ομορφιά του. Για την ψαροσύνθεση συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους. Πολλά μπράβο και από μένα για το στολίδι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Μαρτίου 2012 #15 Share 2 Μαρτίου 2012 Ωραίο setup, μπράβο, μου αρέσει πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Μαρτίου 2012 #16 Share 3 Μαρτίου 2012 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Πολλά μπράβο και από μένα! Όμως κάτι πρέπει να κάνεις με τη ψαροσύνθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoleta 3 Μαρτίου 2012 Author #17 Share 3 Μαρτίου 2012 σας ευχαριστώ όλους,όσο για την ψαροσύνθεση ακολούθησα τις συμβουλές που μου δώσατε και χάρισα το σαέ και τα πλάτυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 4 Μαρτίου 2012 #18 Share 4 Μαρτίου 2012 παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου..να το χαρης οπως θελεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Μαρτίου 2012 #19 Share 4 Μαρτίου 2012 Όμορφο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος