d1359432 29 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα! Σε ενυδρειο κατασκευη 100X40X48H με 8 χιλιοστα μπροστα παχος κρυσταλλου και 6 στα πλαγια χρειαζομαι κοντρες επανω? κατω εχει ηδη ... Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σίγουρα..έστω περιμετρικά αν όχι και κάθετες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Μαρτίου 2012 #3 Share 1 Μαρτίου 2012 ναι καλο ειναι να βαλεις!σε 10αρι τζαμι δεν θα χρειαζοταν.. προτεινω να μπουν στην μπροστινη και στη πισω πλευρα κοντρες ιδιου παχους με το υπολοιπο ενυδρειο, 5 εκατοστα φαρδος(για να μην χασεις απο το πλατος του ενυδρειου σου πολυ) και μηκος το ιδανικο θα ηταν 98εκατοστα αλλα μπορεις απο τη μια πλευρα να αφησεις καποιο κενο(περιπου 5 εκατοστων) ωστε να μπουν λάστιχα απο φιλτρο, καλώδια! αν παλι δεν αισθανεσαι σιγουρος για το κολλημα του τζαμιου σου βαλε και στα πλαγια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 1 Μαρτίου 2012 #4 Share 1 Μαρτίου 2012 Παιδια καλησπερα! Σε ενυδρειο κατασκευη 100X40X48H με 8 χιλιοστα μπροστα παχος κρυσταλλου και 6 στα πλαγια χρειαζομαι κοντρες επανω? κατω εχει ηδη ... Ευχαριστω! Απαραίτητα και περιμετρικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 14 Μαρτίου 2012 Author #5 Share 14 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τα Post! Το γεμισα χωρις κοντρες περιπου 10 εκατοστα πριν το τελειωμα και τα τζαμια κατα φαρδος απο 3995 που ηταν εχουν παει 4100. Θα υπαρχει προβλημα? Απλα δεν μου αρεσουν αισθητικα οι κοντρες... Safe ποσο ειναι? Παραπανω απο 1 χιλιοστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 15 Μαρτίου 2012 #6 Share 15 Μαρτίου 2012 αν οι κολησεις σου ειναι καλες το ενυδρειο γωνιασμενο και το τζαμι σου 8αρι τουλαχιστον το αφηνεις οπως εχει μπορεις επισης να βαλεις μονο μια η οποια να ποιανει το μπροστινο με το πισινο τζαμι και να εισαι αρχηγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 15 Μαρτίου 2012 Author #7 Share 15 Μαρτίου 2012 Να το αφησω ως εχει φοβαμαι γιατι εχει μεγαλωσει η αποσταση στο κεντρο των τζαμιων κατα μισο ποντο σε καθε ακρη, υπαρχει προβλημα? και δεν το εχω γεμισει μεχρι επανω... ναι οι κολλησεις μου ειναι πολυ καλες. Τι λετε? τη κοντρα να τη κολλησω πανω στη κορυφη των κρυσταλλων η πιο κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 15 Μαρτίου 2012 #8 Share 15 Μαρτίου 2012 εγω κορυφη θα την κολαγα το σωστο ειναι 3-4 εκατοστα ποιο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 9 Απριλίου 2012 Author #9 Share 9 Απριλίου 2012 Ok θα βαλω μια στο κεντρο περιπου 5 εκατοστα φαρδος και παχος 10mm. Ποσο πιο μικρη πρεπει να τη κοψω ωστε να γεμισω τις ακρες με συλληκονη ; Το πλατος ειναι 38,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 8 Μαίου 2012 Author #10 Share 8 Μαίου 2012 Παιδια εχω μια απορια... Τη κοντρα που θελω να βαλω στο κεντρο που θα πιανει στα απεναντι τζαμια ποσο πρεπει να ειναι? Απο ακρη σε ακρη το κενο ειναι 40 εκτοστα, 40 να τη παρω η μικροτερη? Μπορω και να τη κολησω απο πανω απο τα τζαμια η πρεπει να ειναι απο κατω 2-3 ποντους? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 9 Μαίου 2012 #11 Share 9 Μαίου 2012 Την κόντρα που θα βάλεις πρέπει να είναι όσο είναι το κενό σου και κατα την γνώμημου βάλε οκταρι τζαμι και μην την βάλεις πάνω πάνω ασε 3ποντους απο την κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος