Billias 29 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα συνχομπιστες, Θα ήθελα οι κάτοχοι και οι χρήστες των εξ.φιλτρων jbl CristalProfi να μας πουνε την άποψη τους για τα εν λόγω φίλτρα Αν είναι Ικανοποιημένοι ως προς την απόδοση τους - ποιότητα πλαστικών - θόρυβο κτλ κτλ (γενικά) ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 29 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Από προσωπική εμπειρία δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα! Από θόρυβο τίποτα. Το e-700 που είχα στην αρχή το δούλευα για 3 χρόνια τώρα το έχει φίλος και ακόμα δουλεύει χωρίς πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 29 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Από προσωπική εμπειρία δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα! Από θόρυβο τίποτα. Το e-700 που είχα στην αρχή το δούλευα για 3 χρόνια τώρα το έχει φίλος και ακόμα δουλεύει χωρίς πρόβλημα! μηχανη πολέμου δηλαδη...ευχαριστω για τον χρονο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 29 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Εχω το JBL Cristal Profi 250 περίπου δύο χρόνια. Είναι αθόρυβο, με πολύ καλή ποιότητα πλαστικών, και γενικά μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 29 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 μηχανη πολέμου δηλαδη... :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 29 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 thank you, SOTIRIS & joveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 εχω το e900 και το e1500, τρεχουν 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα. το μεγαλο εχει λιγο θορυβο αλλα μεσα σε λογικα πλαισια για 1500 λιτρα ονομαστικης ροης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 29 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 εχω το e900 και το e1500, τρεχουν 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα. το μεγαλο εχει λιγο θορυβο αλλα μεσα σε λογικα πλαισια για 1500 λιτρα ονομαστικης ροης. Μαλιστα,το e1500 εχει αρκετη ονομαστικη ροη, φυσιολογικα θα εκουγετε ελπιζω οχι σαν ''τρενο''αρα μεχρι στιγμης ουδεις ειχε προβλημα με τα φιλτρα ευχαριστω ελιοτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 29 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 έχω το e1500 σε ενυδρείο υπερφορτωμένο με αμερικάνικες κιχλίδες κάπου 2 χρόνια. Μέσα στο ντουλαπάκι του ούτε ακούγεται ούτε συγχρονίστηκε ποτέ. Πολύ απλό στην χρήση και βαρβάτο. Και πριν από μισή ώρα έσπασε μια λεπίδα από την φτερωτή του. Πολύ καλό φίλτρο στο προτείνω ανεπιφύλακτα. (μην κοιτάς το δικό μου λογικό να σπάσει τρώει πολύ βρώμα και φυτικά κατάλοιπα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 29 Φεβρουαρίου 2012 Author #10 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω Jester, πολυ χρησιμες οι πληροφοριες και οι εμπειριες σου λυπαμαι για την φτερωτη σου, ανταλλακτικα εχεις βρει καπου στην αγορά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_pana 17 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα παιδία, εχω ενα 1500 και δεν είχε την φλάτζα κάτω απο την κεφαλή, την αλλαξα αλλα και πάλι χάνει νερα, έχει κανείς ιδέα τη μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 17 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ είμαι κάτοχος του e900 και δουλεύει περίπου 3,5 χρόνια.Εκτός από τον περιοδικό του καθαρισμό (κάθε 4 μήνες περίπου) το φίλτρο δεν μου έχει ζητήσει ακόμη τίποτα.Με τα πλαστικά του είμαι αρκετά ευχαριστημένος όπως και από θέμα θορύβου μέχρι στιγμής είναι εντελώς αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 17 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα παιδία, εχω ενα 1500 και δεν είχε την φλάτζα κάτω απο την κεφαλή, την αλλαξα αλλα και πάλι χάνει νερα, έχει κανείς ιδέα τη μπορεί να φταίει? τα καλαθακια να μην ειναι γεματα μεχρι πανω με υλικα, πρεπει να εχουν κουμπωσει καλα το ενα μεσα στο αλλο, πριν το κομπωσεις τα κουμπωματα πρεπει η κεφαλη να εφαπτεται στο σωμα χωρις ζορι. αυτα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_pana 17 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 17 Οκτωβρίου 2013 φίλε ελιοτ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα το κοιτάξω το απόγευμα που θα παω σπίτι και θα σε ενημερώσω σχετικά. και πάλι ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_pana 20 Οκτωβρίου 2013 #15 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Τελικα τα νερα τα εχανε απο το σύνδεσμο στην σωληνα εξοδου με το σπρει μπαρ. Ειχε κ κομμενα τα Ο ρινκ στην κεφαλη... τωρα ολα καλα προς το παρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος