kosmidis 29 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα jager 150w και εναν 100w απο το carfurisio σε 250- 300λιτρα και ενω τους εχω στους 21C το νερο ειναι στους 25 και σβηνουν μονο με την μέθοδο του ταρακουνήματος...υπαρχει τροπος να φτιαχτουν? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 29 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 τους εχεις ρηθμιση ??? περνουν ριθμιζμα το κοκκινο απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 29 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Με τον καιρό χαλάνε αυτά και ποτέ δεν τους εμπιστευόμουν γιατί είναι σοβαρό θέμα η θερμοκρασία.Καλύτερα να βρείς ενα κοντρόλερ θερμοκρασίας με 10-15 ευρώ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω λίνκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Μαρτίου 2012 #4 Share 1 Μαρτίου 2012 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Εάν έχει χαλάσει ο θερμοστάτης του και λειτουργούν απλά ως θερμαντήρες, πάρε έναν κοντρόλερ να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος