Jump to content

Yellow Μbuna Το Οποιο Αργοπεθαίνει

fotalis

Recommended Posts

Καλησπέρα εχω εδω και 10 μηνες ενα 60lt με δυο ψαρακια ενα κιτρινο mbuna και ενα electric blue socolofi, το πρόβλημα ειναι με το κιτρινο το οποίο τις τελευταιες τρεις μερες συμπεριφερεται περιεργα, συγκεκριμενα χτυπαει με υπερβολικη δυναμη στο καπακι του ενυδρειου(νομιζω οτι θα πεταξει και το καπακι τοσο δυνατα) ανα τακτα διαστηματα και μεταξυ των διαστηματων κολυμπαει σε καθετη θεση με την μουρη κατω.

Το αλλο ψαρακι ειναι μια χαρα.

Εχετε ξαναδιαβασει ποτε για τετοια συμπεριφορα και τι μπορει να φταίει?

Οπως σου ειπε και ο Στελιος τα λιτρα ειναι λιγα και πιθανως τρωει πολυ ξυλο.Διαβασε λιγο για τις αναγκες των ψαριων που φιλοξενεις και συζηταμε εν συνεχεια τις δυνατοτητες του ενυδρειου σου,αν βεβαια το επιθυμεις.

:)

Το καταλαβαινω οτι τα λιτρα ειναι λιγα , οκ αμα ειναι να το δωσω απλως το εχω 10μηνες και δεν ειχα καποιο προβλημα και αναρωτιεμαι τι αλλαξε ετσι ξαφνικά?

Σε βαθος χρονου φαινεται συνηθως,αν η επιλογη ψαριων ηταν ορθη.Οσο ειναι μωρα ή το πρωτο διαστημα δεν λεει κατι.Το πλεον πιθανο ειναι οτι τα ψαρια θα ''πανε''.Καθως μεγαλωνουν φαινεται π.χ. η κυριαρχηκοτητα ή επιθετικοτητα τους.

Τα λαμπιντο λ.χ δεν θα τα εβαζα(σε χαρεμι παντα) σε ενυδρειο με μηκος λιγοτερο απο 1μετρο.

Σε βαθος χρονου φαινεται συνηθως,αν η επιλογη ψαριων ηταν ορθη.Οσο ειναι μωρα ή το πρωτο διαστημα δεν λεει κατι.Το πλεον πιθανο ειναι οτι τα ψαρια θα ''πανε''.Καθως μεγαλωνουν φαινεται π.χ. η κυριαρχηκοτητα ή επιθετικοτητα τους.

Τα λαμπιντο λ.χ δεν θα τα εβαζα(σε χαρεμι παντα) σε ενυδρειο με μηκος λιγοτερο απο 1μετρο.

ακριβως ετσι.

οκ προφανως θα τα δωσω αν τα θελει κανενας ας μου πει .

Καλύτερα να βάλεις μια αγγελία στην αντίστοιχη κατηγορία των αγγελιών, για να έχει και περισσότερες πιθανότητες να την δει κάποιος ενδιαφερόμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...