Jump to content

Καλώς Σας Βρήκα

SAVVASGT

Recommended Posts

Καλώς Σας Βρήκα Και Απο Εμένα Αν Και Είμαι Πολύ Καιρό Γραμμένος Στο Forum Αποφάσισα Τώρα Να Πω Δυο Λόγια Για Μένα.Είμαι Κάτοχος Ενός Juwell Aquarium Panorama 100 Και Μέχρι Τώρα Έχω Αφρικάνικες Κικλίδες (Αν Της Λέω Σωστά).

Δεν σου λέω καλώς ήρθες μιας και όπως είπες είσαι πολύ καιρό γραμμένος.. :P

Περιμένουμε μια ''παρουσίαση'' του ενυδρείου σου στο θεματικό μας Αφρικάνικες Κιχλίδες...

Καλώς ήλθες. Όντως, εάν θέλεις μπορείς να κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου σου, στην αντίστοιχη θεματική ενότητα. :)

Καλώς όρισες

:welcome:

Κι ας άργησες. :D

Καλώς ήρθες !

Καλως ηρθες!

Καλή συνέχεια και καλή παραμονή στο forum! Καλώς ήρθες στα ενεργά μέλη του ΑΖ!

Σας Ευχαριστώ Όλους Για Την Υποδοχή Που Μου Δείξατε,Παρουσίαση Θα Κάνω Το Ενυδρείο Μου Αφού Το Ξαναστήσω Γιατί Τώρα Είμαι Σε Διάλυση Του Ενυδρείου Και Θα Το Ξαναφτιάξω Απο Το Μηδέν.Τώρα Παρήγγειλα Άσπρη Άμμο Για Το Ενυδρείο Μου Αλλά Η Κοκκομετρία Του Δε Μου Άρεσε Καθόλου 5-7mm Οπότε Θα Την Γυρίσω Πίσω Και Θα Πάρω Μικρότερη Επίσης Θα Χρειαστώ Πολύ Την Βοήθειά Σας Σε Ότι Αφορά Το Ενυδρείο Όποτε Θα Έχουμε Να Πούμε Πολλά :nerd:.Αλήθεια Είναι Κανείς Απο Θεσσαλονίκη Που Να Του Περισσεύει Κερατόφυλλο;;;;

Καλώς όρισες!

Οποιαδήποτε ερώτηση θα παρακαλέσω να γίνεται στην αντίστοιχη κατηγορία του forum, ώστε να μη χάνονται οι πληροφορίες και να βοηθηθείς καλύτερα. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...