Jump to content

Καλώς Σας Βρήκα!!!!!

Kipis

Recommended Posts

Kαλημέρα παίδες,Μιχάλης εδώ, θα καταλάβατε ότι είμαι καινούργιος στην παρέα σας,χαίρομαι που έγινα μέλος γιατί έτσι θα μπορέσω να μάθω πολλά για το οποία είμαι ντιπ!!! :)

Έχω ένα 70άρη ενυδρείο με εσωτερικό (και καλά βιολογικό) φίλτρο μέσα στο οποίο έχω ζωοτόκα ψαράκια(γκάπυ τα οποία λατρεύω + 2 γατόψαρα ζέβρες) .

Το δούλεψα για καμιά βδομάδα μόνο του ρίχνοντας αντιχλώριο με αλόε βέρα και το λάθος μου πρέπει να είναι από ότι διαπίστωσα σε συζητήσεις σας, ότι δεν έβαλα βακτήρια...:0

Είναι επικίνδυνο το περιβάλλον πλεόν;

Μπορώ να βάλω μετά απο 1,5 μήνα και ενώ υπαρχουν ψάρια μέσα σε αυτό;

Αν σας ζάλισα συγχωρέστε με παιδιά!!! :))) :bigemo_harabe_net-69:

Ευχαριστώ!!! :bigemo_harabe_net-82:

Όχι μετρήσεις δεν έχω κάνει...σίγουρα θα πρέπει να κάνω!

8-9 μέρες έκανε στρώσιμο το ενυδρείο μόνο με αντιχλώριο με αλόε βέρα και τίποτα άλλο.Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι μετά το στρώσιμο είχα και γαρίδες μέσα με τα υπόλοιπα ψάρια, οι οποίες επί 1 μήνα κ κάτι ήτανε κορυφή και στην συνέχεια όλες πέθαναν η μία πίσω από την άλλη!

Καλως ηρθες! Το ενυδρειο σου θελει στρωσιμο. Κανε μια παρουσιαση εαν θες και διαβασε τα υπομνηματα και εδω ειμαστε να τα λεμε.

Καλώς όρισες.

:welcome:

Οι γαρίδες είναι ακόμα πιο ευαίσθητες από τα ψάρια και χρειάζονται όριμο βυθό για να ζήσουν σωστά.

Ομως πολύ φοβάμαι οτι το ενυδρείο σου είναι άστρωτο με όλα τα επακόλουθα και αυτό θα στο πουν και οι μετρήσεις που πρέπει να κάνεις.

Προσπάθησε να βρείς μπόλι και ενημερώσου μέσα από το φορουμ για την διαδικασία του στρωσίματος.

Καλώς ήλθες. Ναι, μπορείς να ρίξεις βακτήρια εμπορίου στο ενυδρείο σου, ακόμα και τώρα.

Τα υπόλοιπα στα θεματικά του φόρουμ.

Καλή συνέχεια! :)

Σας ευχαριστώ πολύ...!!!

Το μπόλιασμα από ότι κατάλαβα είναι μία πολύπλοκη διαδικασία...έχοντας ψάρια μέσα στο ενυδρείο μου σκέφτομαι που θα τα βάλω μετά,!?Δεν υπάρχει χώρος δυστυχώς.Αν είναι η μόνη λύση που απεύχομαι,θα ξεκινήσω με αυτό που αναφέρει ο

ilouvatar , ρίχνοντας την ανάλογη δοσολογία βακτηρίων που απαιτείται και μακάρι να πιάσει! Εννοείται ότι αύριο κιόλας θα μεταβώ να πάρω τα απαραίτητα για τις μετρήσεις!!!

Καλώς ήρθες, εκτός το στρώσιμο που πρέπει να κάνεις νομίζω ότι τα γκαπυ επειδή είναι υφάλμυρου νερού θα πρέπει να βάλεις και ανάλογη δοσολογία αλατιού στο ενυδρείο σου, ας μας πει κάποιος που έχει γκάπυ για σίγουρα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...