Jump to content

Γεια Σας Κι Απο Μενα!!!

sailor247

Recommended Posts

γεια σας κι απο μενα.νεος στο χομπυ,λατρευω τα ψαρια και θα ηθελα να μαθω αρκετα για τον κοσμο του ενυδρειου.προς το παρων ειμαι κατοχος 2 χρυσοψαρων και ενος αρσενικου μονομαχου.μολις σημερα αγορασα ενα μεγαλυτερο ενυδρειο και ξεκινησα το στρωσιμο του.ειναι ενα waterhome 96lt με θερμοστατη φιλτρο και φως 20 watt.Στο pet-shop ειδα πολλα ομορφα ψαρια και δεν ξερω τελικα τι να βαλω στο νεο μου ενυδρειο.θα παρακαλουσα τους παλαιοτερους να μου προτεινουν καποια.

Καλώς ήλθες στην παρέα μας.

Μπορείς να δεις στα θεματικά του φόρουμ κάποια ενυδρεία με λίτρα κοντά στα δικά σου και να πάρεις ιδέες. Όταν καταλήξεις σε κάποια ψάρια που θα σου αρέσουν, ανοίγεις ένα θέμα και τα συζητάμε όλα εκεί. Επίσης, για όποια απορία σου, πάλι εδώ είμαστε.

Καλή συνέχεια στο φόρουμ!

Καλώς ήρθες!

Αφού λατρεύεις τα ψάρια τότε είσαι στο κατάλληλο forum!

Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα!

Καλως ηρθες!

Καλως ήρθες φίλε μου στην παρέα μας!

Εφόσον εχεις ήδη 2 χρυσόψαρα είναι μια χαρά για το ενυδρείο που πήρες!

Ότι απορία έχεις ρωτάς! Καλή αρχή!

Καλως ήρθες φίλε μου στην παρέα μας!

Εφόσον εχεις ήδη 2 χρυσόψαρα είναι μια χαρά για το ενυδρείο που πήρες!

Ότι απορία έχεις ρωτάς! Καλή αρχή!

Θα ηθελα να δωσω τα χρυσοψαρα και να ασχοληθω με αλλα ψαρακια και να φτιαξω ενα ομορφο κοινωνικο ενυδρειο με οσο γινεται περισσοτερα ειδη ψαριων για τα λιτρα μου.μου αρεσουν τα guppies αλλα δεν ξερω με τι αλλο να τα συνδυασω.Υπαρχει καποια προταση γιατι διαβαζω πολλα και δεν ξερω τι να διαλεξω.Ειμαι οπως ειπα νεος στο χομπυ.

Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ!!!

Θα ηθελα να δωσω τα χρυσοψαρα και να ασχοληθω με αλλα ψαρακια και να φτιαξω ενα ομορφο κοινωνικο ενυδρειο με οσο γινεται περισσοτερα ειδη ψαριων για τα λιτρα μου.μου αρεσουν τα guppies αλλα δεν ξερω με τι αλλο να τα συνδυασω.Υπαρχει καποια προταση γιατι διαβαζω πολλα και δεν ξερω τι να διαλεξω.Ειμαι οπως ειπα νεος στο χομπυ.

Μπορείς να δώσεις κάπου τα χρυσόψαρα και να βάλεις τα γκάπυ!

Τον μονομάχο που τον έχεις?

Καλως ηρθες και συ στην παρεουλα μας!!!! :)

Καλως ηρθες.Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η αισθητικη του ενυδρειου σου,εννοωντας την ομορφια των χρωματων των ψαριων που θα βαλεις,αλλα θελεις να παρατηρεις την συμπεριφορα τους μπορεις να βαλεις νανοκυχλιδες της λιμνης ταγκανικα.Τα λιτρα σου επαρκουν για αυτες.Θα μπορεις να δεις διεκδικησεις περιοχων,δημιουργια ζευγαριων γεννες κτλ.

Μπορείς να δώσεις κάπου τα χρυσόψαρα και να βάλεις τα γκάπυ!

Τον μονομάχο που τον έχεις?

τελικα εδωσα τα χρυσοψαρα και τον μονομαχο στο petshop,εβαλα 6 guppies,1 apple snail,1 γλυφτη(ο οποιος αργοτερα εμαθα οτι μαλλον θα γινει τερατακι γιατι ειναι chinese algae eater αλλα μου αρεσει πολυ),1 θυληκια ξιφοφορο,1 ακτινογραφια,1 cherry barb.

Καλως ηρθες.Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η αισθητικη του ενυδρειου σου,εννοωντας την ομορφια των χρωματων των ψαριων που θα βαλεις,αλλα θελεις να παρατηρεις την συμπεριφορα τους μπορεις να βαλεις νανοκυχλιδες της λιμνης ταγκανικα.Τα λιτρα σου επαρκουν για αυτες.Θα μπορεις να δεις διεκδικησεις περιοχων,δημιουργια ζευγαριων γεννες κτλ.

μου αρεσε η ιδεα να βαλω νανοκυχλιδες αλλα την απεριψα γιατι ηθελα ενα πιο ζωντανο περιβαλλον(πιο χρωματιστο) να διαμορφωσω σιγα σιγα με φυτα και διαφορα ψαρακια

καλως ηρθες!!!!

εγω για αρχη θα σου προτεινα να βαλεις γκαπυ να ζησεις και την χαρα του να γεννουν τα ψαρακια σου και με των καιρο βλεπεις και κανεις!!!

Καλύτερα να μείνει αυτό το θέμα αποκλειστικά για το καλωσόρισμα του φίλου μας και οποιαδήποτε συζήτηση να πραγματοποιηθεί στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ.

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...