Jump to content

Συμβίωση Διαφορετικών Ειδών Σαλιγκαριών

Recommended Posts

Ενυδρείο 30 λτ

Υπάρχει πρόβλημα συμβίωσης μεταξύ διαφορετικών ειδών σαλιγκαριών??

Έχω 2 ζέβρα & ορισμένους λαθρεπιβάτες και σκέφτομαι να βάλω κάποια apple που μου φαίνονται ωραία. Έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο??

Ψάρι ή κάτι άλλο στο ενυδρείο δεν υπάρχει. Από φυτά υπάρχουν 3 ανούμπιες.

Σε ενυδρείο 30λτ, αν τα zebra snail αρχίσουν να γεννάνε θα βαρεθείς να προσπαθείς να ξεκολήσεις τα αυγά τους από τα τζάμια. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει με τη συμβίωση των αυτών των ειδών. :)

Σε ενυδρείο 30λτ, αν τα zebra snail αρχίσουν να γεννάνε θα βαρεθείς να προσπαθείς να ξεκολήσεις τα αυγά τους από τα τζάμια. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει με τη συμβίωση των αυτών των ειδών. :)

Ναι το ξέρω, τα ζεβρα τα έχω 10 μήνες σχεδόν.

Ντάξει μου τα κολλάνε στο ξύλο τα αυγά, αλλά δεν αντιμετωπίζω φοβερό πρόβλημα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις και καμία γαρίδούλα, αφού δεν έχεις κανένα άλλο ζωντανό μέσα?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις και καμία γαρίδούλα, αφού δεν έχεις κανένα άλλο ζωντανό μέσα?

Διότι από ότι ξέρω είναι πολύ "δύσκολες" οι γαρίδες.

Θέλουν στρώσιμο βυθού και τέτοια.

Εχω ήδη χάσει 3 ψάρια παρόλο που ακολούθησα όλες τις οδηγίες του φόρουμ και έχω απογοητευθεί σε αυτό το θέμα.

Για αυτό και τώρα λέω να το γυρίσω στα σαλιγκάρια που είναι "εύκολα".

Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου? Οι γαρίδες δεν είναι δύσκολες, απλά θέλουν όριμο βυθό και οχι απότομες μεταβολές.

Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου? Οι γαρίδες δεν είναι δύσκολες, απλά θέλουν όριμο βυθό και οχι απότομες μεταβολές.

ενα χρονο σχεδον τρεχει, αλλα προ ολιγου καιρου πεθανε ψαρι μεσα... ισως ανεβασε αμμωνια!!

ποσο ζουν οι γαριδες; αρρωσταινουν ευκολα;

Αν μιλάμε για τις red cherry που είναι και εύκολο να τις βρείς, και πολυ λίγες οι απαιτήσεις τους, ζουν περίπου 2-3 χρόνια. Στο διάστημα αυτό αν ξεκινήσεις με μια ομάδα 7-8 ατόμων που να υπάρχουν και αρσενικά και θηλυκά σύντομα δεν θα μπορείς να τις μετράς. Παρόλο που είναι μικρές και φαίνονται ευαίσθητες αν τους παρέχουμε τα στοιχειώδη, βγαίνουν πολύ ανθεκτικές.

Απλά σιγουρέψου οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις μετρήσεις του νερού σου.

Χρειάζεσαι λίγη moss κανένα ξυλαράκι για κρυψώνες και είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...