griffin_23 17 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2005 Πολλές φορές έχουμε ένα ενυδρείο στα χέρια μας το οποίο όμως δεν έχεις θέση για άλλες λάμπες. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται μονόδρομος η αλλαγή στο καπάκι του ενυδρείου. Πήρα λοιπόν τα μέτρα ενός ενυδρείου που είχα με πλαστικό καπάκι έκοψα τα τζάμια και έφτιαξα ένα καπάκι με τα δικά μου μέτρα και σταθμά. Στις φωτογραφίες μπορείτε να καταλάβετε τι έχω κάνει. Κόλλησα τα εσωτερικά τζαμιά πρώτα και μετά τα πλαϊνά. Προσοχή να αφήσετε χώρο σε μια γωνία για τα καλώδια. Το καπάκι είναι καθρέφτης για καλύτερη ανάκλαση του φωτός και είναι κολλημένο με 2 μεντεσέδες. Τέλος το έντυσα με μαύρο αυτοκόλλητο και ιδού το αποτέλεσμα. Την αρχική ιδέα την είχα πάρει από ένα καπάκι που είχε φτιάξει νομίζω ο Τάκης από την Πάτρα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να κόψω και τα εσωτερικά τζαμιά για να φτιάξω ανά μικρό εσωτερικό καπάκι ώστε να μπορώ να ταΐζω τα ψαριά. Το καπάκι δεν πατάει ακριβώς στα τζαμιά του ενυδρείου είναι χωνευτό. Υ.Γ. μπορείτε αν θέλετε μπορείτε να προνοήσετε από πριν και να βάλετε ανεμιστήρες για το καλοκαίρι. Εγώ σας δίνω την γενική ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 17 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2005 Άψογος !!!! κι ένα από τα πράγματα που σκεφτόμουνα τώρα που θέλω να φτιάξω το μικρό ενυδρείο ήταν το καπάκι για τις λάμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 17 Οκτωβρίου 2005 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2005 Είδες βρε που σε σκέφτηκα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 18 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 18 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2005 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Οκτωβρίου 2005 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Μπράβο Λευτέρη!!!!Πολύ καλή δουλειά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markos 19 Οκτωβρίου 2005 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλή ιδέα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Οκτωβρίου 2005 #8 Share 20 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλή δουλειά Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος