aggelopsaro 23 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παίδες..Προσφατα ανακαλυψα κατι πλασματακια σαν βδελλες στο ενυδρειο μου,μετα απο πολυ ψαξιμο ομώς βρήκα πως ειναι πλατυέλμινθες, κλάσης:Turbellaria, και τάξη:Tricladida. Καλα μεχρι εδω, ομώς δεν ξερω αν πρεπει να τα καταπολεμισω η να τα αφησω να σουλατσαρουν..ειναι μικροσκοπικα (πππολλα) σκουλικια με τριγωνικο κεφαλι φανταστειτε.. Εχει συμβει σε καποιον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Εαν δεν κανω λάθος ειναι ενα είδος πλαναριας. Δεν εχω ξανα διαβασει ή δει ομως σε ενυδρείο γλυκου νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 πλαναρια που σημαινει οτι...?καλο ειναι η κακο?Στις πληροφοριες βρηκα ελεγαν για γλυκο νερο( www2.nhmc.uoc.gr/confresh/CARDS_GR.pdf )Δεν εχω εμπειρια απο θαλασσινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72305 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω!! ωρα για διαβασμα και πειραματισμους!απιστευτο ομώς ε?σκυλοαντιπαρασιτικο!!να σαι καλα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος