gregory97 22 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο ειδος ειναι αυτο http://media.photobucket.com/image/discus%20fish/mlminertia/DiscusWB2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 22 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Είναι μικρος και δεν έχει απλώσει το pattern σε ολο το σώμα.Μοίαζει με red turquoise.Παντος αν ειναι να ξέρεις πως το πίθανοτερο ειναι οι μπλε γραμμες να λεπτύνουν σταδιακά οσο μεγαλώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 22 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Είναι stendker - Red Scribelt κατα 80-90%!!!! Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2012 - Mpampis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 24 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπάμπη, τα δύο αυτά petterns δεν είναι συγγενικά? Έτσι μου είχε πει κάποις παλαιώτερα, με το red scribelt να είναι το παλαιότερο?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 1 Μαρτίου 2012 #6 Share 1 Μαρτίου 2012 Μπάμπη, τα δύο αυτά petterns δεν είναι συγγενικά? Έτσι μου είχε πει κάποις παλαιώτερα, με το red scribelt να είναι το παλαιότερο?. Ακριβώς. Στο Red Scribelt οι γραμμές είναι ελαφρώς πιό στενές και δεν βγάζει έντονο μπλέ. Αν το δισκάκι μεγαλώνοντας αφήσει το μπλέ και ο γραμμές επεκταθούν σε όλο το σώμα τότε μιλάμε για Red Turquise. Ούτος ή άλλος μεταξύ αυτών των δύο μην το ψάχνουμε. Εγώ ότι λέω παραπάνω είναι από παρατηρήσεις σε μικρά δικά μου Scribelt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 3 Απριλίου 2012 #7 Share 3 Απριλίου 2012 μπορει να εξελιχτει κ σε.....galaxy tyrquoise Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Απριλίου 2012 #8 Share 3 Απριλίου 2012 To πιο ωραιο ειδος δισκου,ειναι ο υγειης δισκος Ατελειωτες ονομασιες,παιζουν οι εκτροφης με τα χρωματα και προκυπτουν συνεχεια νεες ονομασιες,οχι νεα ειδη ουσιαστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Απριλίου 2012 #9 Share 3 Απριλίου 2012 To πιο ωραιο ειδος δισκου,ειναι ο υγειης δισκος Ατελειωτες ονομασιες,παιζουν οι εκτροφης με τα χρωματα και προκυπτουν συνεχεια νεες ονομασιες,οχι νεα ειδη ουσιαστικα. Eμενα δε μου μοιαζει για Stendker παντως................. Οσο για ονομασια οπως λεει ο Δημητρης πιο πανω...Red Giakoumis!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος