Jump to content

thanashs

Recommended Posts

Μαγκα μου ;) ,αν τελικα καταληζεις στο ενυδρειο,μπορεις να βαλεις και led φωτισμο που ειναι ποιο οικονομικος και δεν χριαζεται να τον αλαζεις και καθε χρονο οπως τις Τ5 :bigemo_harabe_net-64:

Φίλτρο έχει εσωτερικό έχει ζωντανό αραγωνιτη και ζωντανό βραχο....αυτα που ξέρω τα είπα....ελπίζω ν βοηθησα....Λοιπόν μάγκες το ενυδρείο έχει τις διαστάσεις που σας είπα...από φωτιστικό θέλω να βαλω εκείνο με τα στεφανε πουδεν χρειάζεται καπάκι....ή θα το φτιάξω με τ5 η με λεντ....πόσες κ τι λάμπες χρειάζονται και τι για λεντ ώστε να διατηρούνται κοραλία....το σκιμερ είναι koralia...

Το ενυδρείο είναι εν λειτουργία αυτή τη στιγμή;

Σίγουρα θα χρειαστείς και κάποιους κυκλοφορητές αν δεν έχει!

Από φωτιστικό δεν κατάλαβα τι εννοείς!Με 2-3 Τ5 στις διαστάσεις που σε παίρνει ή με κάποιο kit led σαν αυτό που σου έδειξε ο φίλος εδώ είσαι οκ..ανάλογα βέβαια και τι κοράλλια θα κρατήσεις!

Έχεις σκεφτεί και τον λοιπό εξοπλισμό που θα χρειαστείς;Ρεφρακτόμετρο,Α/Ο πιθανόν,τεστ θαλασσινού κλπ;;

το ενυδρείο είν σε λειτουργεία....

Ένα φωτιστικό πόσο μπορεί να κοστίσει???? Diy

Εχω υπολογίσει πτι πρέπει να πάρω ρεφρακτομετρο....κυκλοφορητες εχει....εχω τεστ γλυκού για αμμωνία....εάν κάνει καλώς αλλιώς θα το πάρω μαζί με τά υπόλοιπα τεστ

Φωτιστικό δεν έχει αυτός που θα στο δώσει;Πως το δούλευε;

Το κόστος του DIY κυμαίνεται ανάλογα με την κατασκευή και με το τι θα χρησιμοποιήσεις..led ή Τ5;Δεν νομίζω να κοιτάξεις για κάτι άλλο..

Για τα τεστ θα χρειαστείς και άλλα εκτός της αμμωνίας..

Το παιδί το είχε φις ονλι...δεν ξέρω πως το δούλευε...θα κοιτάξω πως θα φτιάξω το φωτιστικό...πόσες κ τι λαμπες χρειάζομαι???

Φιλε μου το ενυδρειο ποσο καιρο τρεχει? ο βραχος σου εχει κοραλινη? ειναι στρωμενος? τι ρουτινες κανεις στο ενυδρειο σου εφοσον δουλευει? το σκιμμερ σου καθαριζει? καθε ποτε το καθαριζεις το σκιμμερ απο την βρωμα που κανει?τους κυκλοφορητες που εχεις ποσοι ειναι ? για ποσα λιτρα ειναι? γνωριζεις πως πρεπει να τους βαλεις κατα ενα τροπο ωστε να εχεις καλη κυκλοφορια και αναλογα τα κοραλια που θα βαλεις? το φιλτρο σου τωρα μεσα,τι φιλτρα καθαρισμου εχει? επεισης πρεπει να παρεις τα ποιο βασικα τεστ που οταν αποφασισεις και σου πει το ενυδρειο σου πως ειναι ετοιμο να δεχθει κοραλια τοτε να τα βαλεις. κοιτα να φτιαξεις ολον σου το εξοπλισμο να εισαι ετοιμος,κοιτα να παρεις τα τεστ σου,φτιαξε και της λαμπουλες σου να εισαι κοπλε,και ολα ερχονται,το θαλασσινο δεν θελει γρηγοραδα και θα δεις πως ολα με το διαβασμα ,που μπορεις να βρεις πολλα θεματα που θα σου λυσουν της αποριες σου απο εδω μεσα, και πιστεψε με... ολα θα ειναι φινα.! υπομονη και διαβασμα.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...