Lamprosk 10 Μαίου 2012 #26 Share 10 Μαίου 2012 εχεις τιποτα μεσα?? Παντως με τα λιτρα σου μπορεις να ξεκινησεις με σχεδον οτι θες....Γνωμη μου ειναι να βαλεις ευκολα στην αρχη να "στρωση καλα " το ενυδρειο και μετα βαζεις κατι πιο απαιτητικο! Ψαρακια θα βαλεις καθολου η θα αφησεις αυτα τα λιγα που εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 10 Μαίου 2012 #27 Share 10 Μαίου 2012 Και εγω συμφωνώ να βάλεις κάτι εύκολο στην αρχη να δεις και αν μένουν σταθερές οι τιμές σου. Πάντως και μια eyphilia πιστεύω σε περνει να βάλεις. εγω έβαλα μια στους 4 μήνες και ήδη την έχω φραγκαρει μια φορα γτ έγινε τούμπανο ( να είναι καλα βέβαια το φυσικό νεράκι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 23 Μαίου 2012 Author #28 Share 23 Μαίου 2012 εβαλα μια effylia hammer πρασινη, ενα open brain και ενα bubble coral, ολλα ειναι μια χαρα υγειεστατα, τα ριχνω 2 φορες την εβδομαδα zoo-placton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαίου 2012 #29 Share 23 Μαίου 2012 Σηκωσε καμια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 24 Μαίου 2012 Author #30 Share 24 Μαίου 2012 Να τα κοραλακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2012 #31 Share 24 Μαίου 2012 Ξεκινα ταισμα στο brain. Επισης παρακολουθησε την πεταλουδα.Θα σου δημιουργησει θεμα με τα κοραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Μαίου 2012 #32 Share 24 Μαίου 2012 σωστος ο στρατος....η πεταλουδα θα ξερογλυφεται με τοσο μαλακο κοραλι εκει μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 24 Μαίου 2012 #33 Share 24 Μαίου 2012 Ωραια! Αν και η ποιοτητα των φωτογραφιων τις αδικει!Με τον ριακτορα πως τα πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Μαίου 2012 #34 Share 24 Μαίου 2012 Η Trachyphilia Νίκο δεν είναι υγιέστατη...δες πως θα έπρεπε να είναι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=75069&pid=664742&st=0entry664742 και δεν μου αρέσει που πιάνει άλγες επάνω της.Πρόσεχε την λίγο γιατί θα την χάσεις. Το bubble σου άντε να πάει καλά να μεγαλώσει μήπως και καταφέρω να φραγκάρω λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 24 Μαίου 2012 Author #35 Share 24 Μαίου 2012 Αλεξη δυστυχως ετσι την πηρα και τωρα που ειδα το post σου ξενερωσα φιλε...την εχω κανα μηνα τωρα, βγαζει τα τριχοειδη της καθε βραδυ για αναζητηση τροφης. Τι πρεπει να κανω για να την συνεφερω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 24 Μαίου 2012 #36 Share 24 Μαίου 2012 Νικολα υπεροχο το ενυδρειο σου ομορφα τα ζωντανα και οσο θα περναει ο καιρος και θα παταει καλυτερα το ενυδρειο θα γινεται ολο και καλυτερο να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Μαίου 2012 #37 Share 25 Μαίου 2012 (edited) Βγάλε αυτό το πιθάρι απο μέσα...Θέλει καθαρό σημείο να την τοποθετήσεις καλό φωτισμό και τάισμα κυρίως στην αρχή και το πιο σημαντικό απο ολα καθαρό νερό.Η ξένια μεγάλωσε βλέπω .... Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαίου 2012 #38 Share 25 Μαίου 2012 (edited) Αλεξη δυστυχως ετσι την πηρα και τωρα που ειδα το post σου ξενερωσα φιλε...την εχω κανα μηνα τωρα, βγαζει τα τριχοειδη της καθε βραδυ για αναζητηση τροφης. Τι πρεπει να κανω για να την συνεφερω? Σου εχω απαντησει πιο πανω αλλα μαλλον το προσπερασες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72923&view=findpost&p=666648 Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαίου 2012 #39 Share 25 Μαίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 25 Μαίου 2012 #40 Share 25 Μαίου 2012 Και μενα δεν μαρεσε το πιθαρι, αλλα δν μπορεσα να βρω κομψο τροπο να το πω...χααχχαχ! αλλα ο Αλεξ βρηκε τον καλυτερο τροπο...Με το γαντι! "Βγάλε αυτό το πιθάρι απο μέσα." αχαχαχα! Υποκλινομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 25 Μαίου 2012 Author #41 Share 25 Μαίου 2012 δεν το προσπερασα, ευχαριστω πολυ με τα βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Μαίου 2012 #42 Share 25 Μαίου 2012 To 2005 οταν είχα φτιάξει το πρώτο μου θαλασσινό ένας πετ σοπάς μου είχε πουλήσει ένα τέτοιο πιθάρι με μια υπέροχη μεγάλη απτασία μέσα....Τότε είχα ρωτήσει τα Αμερικανάκια του nano-reef και με δουλεύανε....βγάλτο εχθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 26 Μαίου 2012 Author #43 Share 26 Μαίου 2012 (edited) το πυθαρι δεν ειναι μαζι με το φυτο.το εχω εκει αρκετο καιρο πριν.Ακουμπισμενο το εχω στο στομιο του Το εβαλα γιατι το εχει κανει φωλια ο γοβιος. Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Μαίου 2012 #44 Share 26 Μαίου 2012 Η αλήθεια είναι Νίκο οτι μαζεύει πολύ μούργα απο κάτω και μέσα...σήκωσε το και θα δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 26 Μαίου 2012 Author #45 Share 26 Μαίου 2012 θα το βγαλω αλεξ, τοσα κιλα βραχο εχω, καλπου αλλου θα βρει να καταχωνιασει ο γοβιος(εξωση τωρα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 26 Μαίου 2012 Author #46 Share 26 Μαίου 2012 Εχθες ταισα ολα τα κοραλια με γαριδα και musses, με μια συριγγα τροφης, αλλα το open brain δεν αντιδραει... σημερα ξαναπροπαθησα, το επιασα και ειναι σκληρο σχεδον παντου(πετρωμενο), το εχασα? Ειδα τα βιντεακια και παρατηρησα την κινητικοτητα που παρουσιαζει, το δικο μου απο την πρωτη στιγμη που το αγορασα δεν ειχε καμια κινητικοτητα και ηταν εντελως λευκο με ελαχιστα κοκικκα στην περιφερια του, ηταν φυσιολογικο? Αν το εχασα πρεπει να το απομακρυνω αμεσα απο το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαίου 2012 #47 Share 26 Μαίου 2012 Στη φωτογραφια που εβαλες δεν το βλεπω για νεκρο.Ισως στρεσσαρισμενο. Δοκιμασε να ταισεις με σβηστα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαίου 2012 #48 Share 26 Μαίου 2012 Νεκρο ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 26 Μαίου 2012 Author #49 Share 26 Μαίου 2012 Στρατο θα το δοκιμασω σημερα, γιατι να στρεσαριστει ομως, το εχω ενα μηνα περιπου στο ενυδρειο. σας παραθετω και μια σημερινη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Μαίου 2012 #50 Share 26 Μαίου 2012 Αν είναι τόσο χάλια βάλτου σπέσιαλ γεύμα στο μενού με τον παρακάτω τρόπο. Ολα αυτά τα LPS δείχνεις σεβασμό στα πλοκάμια τους.....δεν αγγίζεις κάν μαλακό ιστό μόνο τον κοκάλινο σκελετό τους. Γεμίζεις ένα μικρό ταπεράκι με νερό απο το ενυδρείο. Προσεκτικά βγάζεις το κοράλλι και το τοποθετείς μέσα. Ρίχνεις λίγη τροφή misis,artemia ή και pellets τροφής. Περιμένεις να αντιδράσει(συνήθως ανοίγει το στόμα του ή τα στόματα του) Ταΐζεις προσεκτικά πάνω στα στόματα. Περιμένεις να φάει και μετά ξανά μέσα(συνήθως ένα μισαωράκι) Επαναλαμβάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Ετσι μπορείς να ταΐζεις μέχρι να πάρει τα πάνω του. Οταν έρθεις προς τα εδώ εχω να σου δώσω και τους αντιφώσφορους και τους άνθρακες σου κύριε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος