Jump to content

Παρουσιαση - Το Πρωτο Μου Reef

nikolaosbouk

Recommended Posts

εχεις τιποτα μεσα?? Παντως με τα λιτρα σου μπορεις να ξεκινησεις με σχεδον οτι θες....Γνωμη μου ειναι να βαλεις ευκολα στην αρχη να "στρωση καλα " το ενυδρειο και μετα βαζεις κατι πιο απαιτητικο!

Ψαρακια θα βαλεις καθολου η θα αφησεις αυτα τα λιγα που εχει μεσα?

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγω συμφωνώ να βάλεις κάτι εύκολο στην αρχη να δεις και αν μένουν σταθερές οι τιμές σου. Πάντως και μια eyphilia πιστεύω σε περνει να βάλεις. εγω έβαλα μια στους 4 μήνες και ήδη την έχω φραγκαρει μια φορα γτ έγινε τούμπανο ( να είναι καλα βέβαια το φυσικό νεράκι )

• 2 weeks later...

εβαλα μια effylia hammer πρασινη, ενα open brain και ενα bubble coral, ολλα ειναι μια χαρα υγειεστατα, τα ριχνω 2 φορες την εβδομαδα zoo-placton

Να τα κοραλακια μου

post-48685-0-89633900-1337867294_thumb.jpg

post-48685-0-83172000-1337867315_thumb.jpg

post-48685-0-64080700-1337867321_thumb.jpg

post-48685-0-48624000-1337867396_thumb.jpg

Ξεκινα ταισμα στο brain.

Επισης παρακολουθησε την πεταλουδα.Θα σου δημιουργησει θεμα με τα κοραλια.

σωστος ο στρατος....η πεταλουδα θα ξερογλυφεται με τοσο μαλακο κοραλι εκει μεσα...

Ωραια! Αν και η ποιοτητα των φωτογραφιων τις αδικει!Με τον ριακτορα πως τα πας?

Η Trachyphilia Νίκο δεν είναι υγιέστατη...δες πως θα έπρεπε να είναι

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=75069&pid=664742&st=0entry664742

και δεν μου αρέσει που πιάνει άλγες επάνω της.Πρόσεχε την λίγο γιατί θα την χάσεις.

Το bubble σου άντε να πάει καλά να μεγαλώσει μήπως και καταφέρω να φραγκάρω λίγο...

Αλεξη δυστυχως ετσι την πηρα και τωρα που ειδα το post σου ξενερωσα φιλε...την εχω κανα μηνα τωρα, βγαζει τα τριχοειδη της καθε βραδυ για αναζητηση τροφης. Τι πρεπει να κανω για να την συνεφερω?

Νικολα υπεροχο το ενυδρειο σου ομορφα τα ζωντανα και οσο θα περναει ο καιρος και θα παταει καλυτερα το ενυδρειο θα γινεται ολο και καλυτερο να το χαιρεσαι :)

Βγάλε αυτό το πιθάρι απο μέσα...Θέλει καθαρό σημείο να την τοποθετήσεις καλό φωτισμό και τάισμα κυρίως στην αρχή και το πιο σημαντικό απο ολα καθαρό νερό.Η ξένια μεγάλωσε βλέπω ....

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Αλεξη δυστυχως ετσι την πηρα και τωρα που ειδα το post σου ξενερωσα φιλε...την εχω κανα μηνα τωρα, βγαζει τα τριχοειδη της καθε βραδυ για αναζητηση τροφης. Τι πρεπει να κανω για να την συνεφερω?

Σου εχω απαντησει πιο πανω αλλα μαλλον το προσπερασες.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72923&view=findpost&p=666648

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΡΑΤΟΣ

Και μενα δεν μαρεσε το πιθαρι, αλλα δν μπορεσα να βρω κομψο τροπο να το πω...χααχχαχ! αλλα ο Αλεξ βρηκε τον καλυτερο τροπο...Με το γαντι! "Βγάλε αυτό το πιθάρι απο μέσα." αχαχαχα!

Υποκλινομαι!

δεν το προσπερασα, ευχαριστω πολυ με τα βιντεο :bigemo_harabe_net-64:

To 2005 οταν είχα φτιάξει το πρώτο μου θαλασσινό ένας πετ σοπάς μου είχε πουλήσει ένα τέτοιο πιθάρι με μια υπέροχη μεγάλη απτασία μέσα....Τότε είχα ρωτήσει τα Αμερικανάκια του nano-reef και με δουλεύανε....βγάλτο εχθές.

το πυθαρι δεν ειναι μαζι με το φυτο.το εχω εκει αρκετο καιρο πριν.Ακουμπισμενο το εχω στο στομιο του Το εβαλα γιατι το εχει κανει φωλια ο γοβιος.

Έγινε επεξεργασία - nikolaosbouk

Η αλήθεια είναι Νίκο οτι μαζεύει πολύ μούργα απο κάτω και μέσα...σήκωσε το και θα δείς.

θα το βγαλω αλεξ, τοσα κιλα βραχο εχω, καλπου αλλου θα βρει να καταχωνιασει ο γοβιος(εξωση τωρα!!)

Εχθες ταισα ολα τα κοραλια με γαριδα και musses, με μια συριγγα τροφης, αλλα το open brain δεν αντιδραει... σημερα ξαναπροπαθησα, το επιασα και ειναι σκληρο σχεδον παντου(πετρωμενο), το εχασα?

Ειδα τα βιντεακια και παρατηρησα την κινητικοτητα που παρουσιαζει, το δικο μου απο την πρωτη στιγμη που το αγορασα δεν ειχε καμια κινητικοτητα και ηταν εντελως λευκο με ελαχιστα κοκικκα στην περιφερια του, ηταν φυσιολογικο?

Αν το εχασα πρεπει να το απομακρυνω αμεσα απο το ενυδρειο?

Στη φωτογραφια που εβαλες δεν το βλεπω για νεκρο.Ισως στρεσσαρισμενο.

Δοκιμασε να ταισεις με σβηστα φωτα.

Στρατο θα το δοκιμασω σημερα, γιατι να στρεσαριστει ομως, το εχω ενα μηνα περιπου στο ενυδρειο.

σας παραθετω και μια σημερινη φωτο

post-48685-0-65049000-1338061469_thumb.jpg

Αν είναι τόσο χάλια βάλτου σπέσιαλ γεύμα στο μενού με τον παρακάτω τρόπο.

Ολα αυτά τα LPS δείχνεις σεβασμό στα πλοκάμια τους.....δεν αγγίζεις κάν μαλακό ιστό μόνο τον κοκάλινο σκελετό τους.

Γεμίζεις ένα μικρό ταπεράκι με νερό απο το ενυδρείο.

Προσεκτικά βγάζεις το κοράλλι και το τοποθετείς μέσα.

Ρίχνεις λίγη τροφή misis,artemia ή και pellets τροφής.

Περιμένεις να αντιδράσει(συνήθως ανοίγει το στόμα του ή τα στόματα του)

Ταΐζεις προσεκτικά πάνω στα στόματα.

Περιμένεις να φάει και μετά ξανά μέσα(συνήθως ένα μισαωράκι)

Επαναλαμβάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ετσι μπορείς να ταΐζεις μέχρι να πάρει τα πάνω του.

Οταν έρθεις προς τα εδώ εχω να σου δώσω και τους αντιφώσφορους και τους άνθρακες σου κύριε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...