sxcoyote 21 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοι συνφορουμητες το προβλημα μου αφορα ενα αγγελοψαρο του αδερφου μου και παρακαλω οποιον μπορει να με βοηθησει. Μιλαμε για ζευγαρι αγγελοψαρα που τα εχει ο αδερφος μου σε ενυδρειο 160 λιτρων. Τα αγορασε πολυ μικρα και τα εχει πλεον 4-5 χρονια. Ξαφνικα πριν 2 εβδομαδες το θηλυκο αρχισε να γινετε νταουλι. Πριστηκε πριστηκε πριστηκε και οταν το ειδα ειπα....παει....θα εκραγει. Χαρηκα να πω την αληθεια γιατι θεωρησα οτι θα μας δωσει μια ομορφη γεννα. Αλλα εχει 2 εβδομαδες και βαλε που δεν αλλαζει κατι. Συνεχιζει να ειναι πρισμενο στο κατω μερος του και να βαριανασενει (αλλα συνεχιζει να κολυμπαει κανονικα). Σημερα που ετυχε να το ξαναδω που ειπαν οτι δεν πολυτρωει και σαν να εχασε το εντονο χρωμα του. Δυστυχως δεν εχω φοτο να βαλω. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει στο ψαρακι. Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxcoyote 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 κανεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Συμπλήρωσε την φόρμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 και άνοιξε θέμα με φωτο στην ενότητα ασθένειες για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος