Geosid 20 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 O Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών (Ο.Κ.Α.) διοργανώνει διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων το Σαβ/κο 7 & 8 Απριλίου στο MEC Παιανίας, στα πλαίσια της DIANA. Πληροφοριες -----> http://www.labradors.gr/Info_gr.pdf Δηλωση Συμμετοχης -----> http://www.labradors...y%20Form_gr.pdf Προγραμμα Σαββατου ----> http://www.labradors...am_Saturday.pdf Προγραμμα Κυριακης ----> http://www.labradors...gram_Sunday.pdf Ασχετο με τα ενυδρεια αλλα θα ειναι ενα ωραιο event για οσους εχουν σκυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Καλη εκθεση σε γενικες γραμμες.Κυνηγι-Ψαρεμα-Σκυλος,αλλα και αρκετα ακομα θεματα για να περασεις ευχαριστα. Ψηνεσαι να παμε παρεα;Ε γιε μου;;; Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλη εκθεση σε γενικες γραμμες.Κυνηγι-Ψαρεμα-Σκυλος,αλλα και αρκετα ακομα θεματα για να περασεις ευχαριστα. Ψηνεσαι να παμε παρεα;Ε γιε μου;;; θα ειμαι Στρατο και τις 2 μερες οπότε αμα γουσταρεις παμε μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Σκύλο θέλετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Εχουμε το setterακι μου και το rotty του Γιωργη 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 21 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Πιθανότατα να έιμαι και εγώ και με τα sharpei μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 21 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι κανονικη έκθεση?? Δηλαδη εννοω, αν ερθω με τα παιδια, θα μπορεσουν να δουν σε καποιο χωρο, καποια σκυλια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 21 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλη εκθεση σε γενικες γραμμες.Κυνηγι-Ψαρεμα-Σκυλος,αλλα και αρκετα ακομα θεματα για να περασεις ευχαριστα. Ψηνεσαι να παμε παρεα;Ε γιε μου;;; Και εγω θα ειμαι στρατο σαν επισκεπτης..αλλα στην επομενη θα διαγωνιστω κι ολας.χαχαχαχαχα(ξερεις εσυ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω θα ειμαι στρατο σαν επισκεπτης..αλλα στην επομενη θα διαγωνιστω κι ολας.χαχαχαχαχα(ξερεις εσυ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι κανονικη έκθεση?? Δηλαδη εννοω, αν ερθω με τα παιδια, θα μπορεσουν να δουν σε καποιο χωρο, καποια σκυλια??? Kαι σκυλια,και αλογα,και γερακια............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 21 Φεβρουαρίου 2012 #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω Στρατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Φεβρουαρίου 2012 Author #12 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Πιθανότατα να έιμαι και εγώ και με τα sharpei μου. θα βρεθουμε εκει θα κατεβασουμε ενα λαμπραντορ καi ενα ροτ τα εχω δει τα σαρ πει σου ειναι ολα τα λεφτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 21 Φεβρουαρίου 2012 #13 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 θα βρεθουμε εκει θα κατεβασουμε ενα λαμπραντορ καi ενα ροτ τα εχω δει τα σαρ πει σου ειναι ολα τα λεφτα !!! Οποτε θα πιουμε ψαροκαφε σε εκθεση σκυλων........ Μια χαρα μας βρησκω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 21 Φεβρουαρίου 2012 #14 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Λάμπρο δεν περνας προς τα μέρη μου να σου δώσω κανα Xenia...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 21 Φεβρουαρίου 2012 #15 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 θα βρεθουμε εκει θα κατεβασουμε ενα λαμπραντορ καi ενα ροτ τα εχω δει τα σαρ πει σου ειναι ολα τα λεφτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2012 #16 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 Μου φαίνετε οτι θα βρεθούμε αρκετά άτομα εκεί, οπότε σίγουρα μπορούμε να πιούμε και ένα ψαροκαφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Φεβρουαρίου 2012 Author #17 Share 21 Φεβρουαρίου 2012 οποιος θελει μπορει να γραψει εδω εαν θα ερθει ετσι για να εχουμε ενα μπουσουλα και γιατι οχι να κανονισουμε για καφεδακι , εστω και στα ορθια γιατι το ποιο πιθανον ειναι να τρεχουμε εκεινη τη μερα . ενημερωση : Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε σκύλους που δεν λαμβάνουν μέρος στην έκθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #18 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλη εκθεση σε γενικες γραμμες.Κυνηγι-Ψαρεμα-Σκυλος,αλλα και αρκετα ακομα θεματα για να περασεις ευχαριστα. Ψηνεσαι να παμε παρεα;Ε γιε μου;;; Στρατο απο οτι εμαθα πριν απο λιγο η diana δεν θα γινει φετος . + οτι η εκθεση του ΟΚΑ θα γινει στο Ελ. Βενιζελος http://www.metropolitanexpo.gr/exSdetails.php?l=1&ex=73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος