dikaios 6 Μαρτίου 2012 Author #26 Share 6 Μαρτίου 2012 (edited) φιλε Mpampis11 προλυπτικα να ριξω για τρεις μερες την θεραπεια για hexamita στο petshop μου ειπανε οτι ειναι light και μπορω να την κανω προληπτικα???δεν θα επιρεασει τα ψαρια μου ειπε.ασχετο το ενυδρειο πανω δικο σου?? Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2012 - dikaios Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 6 Μαρτίου 2012 #27 Share 6 Μαρτίου 2012 dikaios μην το κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος. Θα έπαιρνες ποτέ φάρμακο ενώ ήσουν οκ; Οι δίσκοι γενικά θέλουν ακόμα περισσότεροι προσοχή στα φάρμακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 6 Μαρτίου 2012 Author #28 Share 6 Μαρτίου 2012 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και το ενδιαφερον!!οπως και τον φιλο IoSpy.τον αλλον δισκο τον πηρα σημερα και εχει επανελθει το χρωμα του και επιτελους τρωει.ειναι λιγο αδυνατος αλλα θα τον αρχισω στην μασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Μαρτίου 2012 #29 Share 6 Μαρτίου 2012 Φαγητο και αλλαγες νερου να ερθουν στα ισια τους τα ψαρια.Ποικιλια τροφων και μακρυα ανευ λογου απο τα φαρμακα.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 6 Μαρτίου 2012 #30 Share 6 Μαρτίου 2012 φιλε Mpampis11 προλυπτικα να ριξω για τρεις μερες την θεραπεια για hexamita στο petshop μου ειπανε οτι ειναι light και μπορω να την κανω προληπτικα???δεν θα επιρεασει τα ψαρια μου ειπε.ασχετο το ενυδρειο πανω δικο σου?? Αφού σου είπανε ότι είναι light και δεν θα επιρεάσει τα ψάρια τότε ποιός ο λόγος να το χρησιμοποιήσεις? Άφησέ τα στην ησυχία τους. Το καλύτερο προληπτικό φάρμακο είναι το καθαρό νεράκι. Ναι δικό μου είναι. Το έβαλα να το βλέπω μήπως και το ξαναφτιάξω επιτέλους γιατί τώρα είναι μεγαλώστρα μωρών και έχει μείνει μόνο τζάμι. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 10 Μαρτίου 2012 Author #31 Share 10 Μαρτίου 2012 αυτος ειναι με το προβλημα,λετε να εχει τιποτα??τον βλεπω που ειναι αδυνατισμενος απο την αρρωστια και γενικα ανοιγει τα βραγχια του πολυ οταν αναπνεει.αυτο το ασπρο στιγμα που βλεπετε στην φωτο ειναι κατι ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 11 Μαρτίου 2012 #32 Share 11 Μαρτίου 2012 Όντως πολύ αδύνατο. Καλό φαγητό και βιταμίνες. Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το άσπρο. Μπορεί και κάποιο χτύπημα να είναι. Έτσι στο έδωσαν από το μαγαζί; Aloe vera δεν νομίζω να έκανε κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 11 Μαρτίου 2012 Author #33 Share 11 Μαρτίου 2012 πρεπει να ηταν χτυπημα ,παντως αυτο που παρατηρω τωρα τελευταια ενω ετρωγε τωρα τρωει λιγοτερο και την μασαει την τροφη και την φτυνει!! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 11 Μαρτίου 2012 #34 Share 11 Μαρτίου 2012 Άστο να ηρεμήσει. Μόλις είναι έτοιμο θα φάει και περισσότερο. Απλά παρακολούθα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadore 13 Μαρτίου 2012 #35 Share 13 Μαρτίου 2012 οσον αφορα τις ακαθαρισιες και μενα φυσιολογικες μου φαινονται στην δευτερη φωτο... οσον αφορα για τον αδυνατο δισκο θα ελεγα να τον κρατησεις λιγο καιρο μονο του ακομα να παρει τα πανω του με βιταμινες και προσεγμενη διατροφη... και ο χρονος θα δειξει.. τα φαρμακα που ειπαν παραπανω τα παιδια και το βοηθησουν πολυ οπως και η θερμοκρασια πανω απο 32 αλλα ειναι το θεμα και μονο του το ψαρι πως θα αντιδραση.... υπομονη και ευχομαι να πανε ολα καλα κρατα μας ενημερους.... Υ.Γ. παιδια και εγω ειχα δει κατι τετοιες σκατουλες απο ενα δισκακι μου σκουρες βεβαια αλλα εδινε πολυ ζορι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 13 Μαρτίου 2012 #36 Share 13 Μαρτίου 2012 Αυτός είναι ο δίσκος με τα άσπρα κόπρανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 15 Μαρτίου 2012 Author #37 Share 15 Μαρτίου 2012 μαλιστα ειναι δισκος με τα ασπρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 15 Μαρτίου 2012 #38 Share 15 Μαρτίου 2012 Το δισκάκι σου πρέπει να πάσχει σίγουρα από Flagelates γιατί έχει πρόβλημα και στην ανάπτυξή του. Άν παρατηρήσεις καλύτερα το κεφάλι και τα μάτια του είναι πολύ μεγάλα σε σχέση με το κεφάλι του. Δοκίμασε κάτι πίο δραστικό από το Hexamita. Μπορείς να δοκιμάσεις όπως σου είπα στην αρχή του πόστ το furan2 της ΑΡΙ ή το flagellol της SERA ή Flagyl αντιβίωση από κάποιο φαρμακείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 16 Μαρτίου 2012 Author #39 Share 16 Μαρτίου 2012 (edited) ποτε λες τωρα παλι???εχω τελιωσει απο θεραπια και τωρα τρωει..απλα καμια φορα τρωει και την φτυνει.λες οτι δεν ειναι ακομα καλα??? Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2012 - dikaios Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 3 Απριλίου 2012 #40 Share 3 Απριλίου 2012 φιλε μου τα ψαρια εχουν κ ..................συκωτι ξερεις!!!!!!!!!!!!!!! οποιος προτεινει φαρμακα να το σκεφτετε διπλα!!!!!!! θερμοκρασια πηγες στους 34-35? ταισες σπιρουλινα καθολου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος