Jump to content

Σαλιγκάρια Για Τροφή;

Recommended Posts

Γειά και χαρά,

ανήκω και εγώ στην ομάδα που έχει γεμίσει το ενυδρείο μου σαλιγκάρια (πάνω από 200),και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήταν ωραία τώρα έχει αρχίσει να γίνετε αντιαισθητικό.Σκέφτηκα λοιπόν αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να τα χρησιμοποιήσω για τροφή,αντί να τα πετάω με την απόχη λίγα λίγα στα σκουπίδια.Τα ψάρια που έχω μέσα είναι 2 pangasius,1 botie (άν το λέω σωστά) και έναν πλεκόστομο.

Το έχει ξαναδοκιμάσει κανείς;από την μια τα λυπάμε αλλά και από την άλλη δεν χαίρομαι το ενυδρείο μου.

τα σαλιγγάρια είναι τροφή για κάποια puffers, τα clown loach και τα σαλιγγάρια Anetone Helenas.

Αν φιλοξενήσεις κάποιο απο τα παραπάνω είδη, θα λύσεις το πρόβλημα σου. Αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια απο τις μεθόδους εξάληψεις τους που θα βρεις εύκολα αν ψάξεις λίγο στο forum.

Κ

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω μερικά helena και να μου δώσεις κι εσυ μερικούς λαθραίους για να ταΐσω τα helena μου :)

Εγώ δίνω στον όσκαρ μου καμμιά φορά κανα δυο τρια σαλιγκαράκια (τα οποία τα τσακίζει με μεγάλη χαρά) αλλά να σου πω την αλήθεια ούτε βασική τροφή είναι ούτε περιέχουν ότι χρειάζεται το ψάρι (εκτός και αν είναι εξειδικευμένοι κυνηγοί (όπως τα puffers). Η λύση των helena είναι πολύ καλή και φυσική αλλά θέλει χρόνο (τα οποία θα ελέγξουν τον πληθυσμό δεν θα τον αφανίσουν). Δεν θα τα χρησιμοποιούσα σαν τροφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...