nikoskon 14 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2006 Σε διάστημα 2 ωρών 1 rabauti μου εμφάνησε λευκό χρώμα στη ράχη του καθώς και τα πτερύγια στο συγκεκριμένο σημείο είναι φαγωμένα. Τί ασθένεια είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 14 Δεκεμβρίου 2006 Author #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης αναπνέει έντονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2006 Furan 2 μαζί με tripl sulfa σε μπάνια γρήγορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 14 Δεκεμβρίου 2006 Author #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2006 Το γρηγορότερο είναι αύριο πρωί. 1.To "tripl sulfa" τί είναι; 2."Μπάνια" από την στιγμή που δεν έχω καραντίνα πώς κάνω; 3.Τί ασθένεια είναι; Είναι μεταδοτική; Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 14 Δεκεμβρίου 2006 Author #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον... για τα 1 και 2 βρήκα απαντήσεις... Το 3 θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 15 Δεκεμβρίου 2006 Author #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς το cory μου πέθανε σήμερα πρωί πρωί... Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί από τί πέθανε, μα κυρίως αν είναι μεταδοτικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος