Παναγιώτης Κ 25 Φεβρουαρίου 2012 #51 Share 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλοί συνδιασμοί! Τι αποφάσισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardulic 26 Φεβρουαρίου 2012 Author #52 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλοί συνδιασμοί! Τι αποφάσισες? Σε αυτα με βλεπω!!! εχεις κατι αλλο να προτεινεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 26 Φεβρουαρίου 2012 #53 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα γκάπυ με ξιφοφορους ή μόλυ με γκάπυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 26 Φεβρουαρίου 2012 #54 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι εσένα τι σου αρέσει. Ως αρχάριος, θα μπορούσες να ξεκινήσεις με guppy, με τα οποία θα δεις και γέννες και κίνηση και χρώματα. Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιές είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardulic 26 Φεβρουαρίου 2012 Author #55 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα γκάπυ με ξιφοφορους ή μόλυ με γκάπυ! Γινεται να μπει γκαππυ με ενα απο τα 2 απο λες απο πανω + γκουραμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardulic 26 Φεβρουαρίου 2012 Author #56 Share 26 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι εσένα τι σου αρέσει. Ως αρχάριος, θα μπορούσες να ξεκινήσεις με guppy, με τα οποία θα δεις και γέννες και κίνηση και χρώματα. Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιές είναι? Πολλα μου αρεσουν εμενα αλλα σαν αρχαριος οπως ειπες δεν ειμαι για πολλα πολλα ακομα...και εγω γκαππυ σκεφτομουν με κατι αλλο. Το ενυδρειο ειναι 1.00*0.40*0.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2012 #57 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Guppie με πλατυ ή με ξιφοφόρους ή με μόλλυ! Με γκουράμι δεν θα τα έβαζα! Εκτός και αν βάλεις ένα μεγαλόδωμο ζωοτόκο με τα γκουράμι όπως ξιφοφόρους, πλάτυ ή μόλλυ! Η επιλογή είναι δικιά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος