Jump to content

Βελτιοτικα Νερου Vs Γαριδες Αμανο

Recommended Posts

γιεα σας ....σημερα πηγα και αγορασα τα παρακατω:

2 γαριδες αμανο

1 Haloex dechlorinator της waterlife (αντι για sera aquatan που χρησιμοποιουσα παλια)

1 Bacterlife friendly bacteria της waterlife ( αντι για sera nitrivec που χρισημοποιουσα παλια)

1 Eskalarin της tropical ( αντι για sera aquatan(επισης) που χρησιμοποιουσα παλια)

τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

- θα εχουν προβλημα οι γαριδες αμανο και τα σαλιγκαρια μου με τα καινουρια φαρμακα που αγορασα???

- θα εχουν προβλημα τα γκαπι μου και γενικα ολο το ενυδρειο επειδη αλλαξα φαρμακα αντι να παρω αυτα που χρησιμοποιοθσα εδω και καιρο ???

- αμα το sera florena που μου εχει μινει λιγο λιγει αυτον τον μηνα κανει να το χρησιμοποιησω???

- η εισαγωγη τον γαριδων που πηρα στο ενυδρειο πρεπει να γινει σταγονα σταγονα ???

γιεα σας ....σημερα πηγα και αγορασα τα παρακατω:

2 γαριδες αμανο

1 Haloex dechlorinator της waterlife (αντι για sera aquatan που χρησιμοποιουσα παλια)

1 Bacterlife friendly bacteria της waterlife ( αντι για sera nitrivec που χρισημοποιουσα παλια)

1 Eskalarin της tropical ( αντι για sera aquatan(επισης) που χρησιμοποιουσα παλια)

τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

- θα εχουν προβλημα οι γαριδες αμανο και τα σαλιγκαρια μου με τα καινουρια φαρμακα που αγορασα??? Οχι

- θα εχουν προβλημα τα γκαπι μου και γενικα ολο το ενυδρειο επειδη αλλαξα φαρμακα αντι να παρω αυτα που χρησιμοποιοθσα εδω και καιρο ???Οχι

- αμα το sera florena που μου εχει μινει λιγο λιγει αυτον τον μηνα κανει να το χρησιμοποιησω??? Ναι

- η εισαγωγη τον γαριδων που πηρα στο ενυδρειο πρεπει να γινει σταγονα σταγονα ??? Η διαδικασία να κρατήσει πάνω από μία-μιάμιση ώρα, αν και φαντάζομαι στη συγκεκριμένη ερώτηση σου απαντώ λίγο αργά. :)

μποριτε μηπως να μου πειτε την δωσολογια γι αυτα τα φαρμακα(εκτος απο το σερα φλορενα) γτ δεν τα καταλαβενω ετσι οπως τα λεει στο μπουκαλακι

Στα ελληνικά δεν είναι γραμμένα;

στα ελληνικα ειναι αλλα δεν καταλαβενω τι ακριβως θελει .....επισης δεν ξερω αμα πρεπει να ριχνω ποσοτητα μονο για το νερο που αλλαζω η για το νερο ολου του ενυδρειου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...