frakto 19 Φεβρουαρίου 2012 #26 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 παρα πολυ ωραίο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2012 #27 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό προσπάθησα να κάνω με το στήσιμο το βράχου αλλά με δεσμεύει πολύ το πλάτος του ενυδρείου που είναι μόνο 43cm. Στο επόμενο όμως που θα γίνει hand made θα δώσω της διαστάσεις που θέλω 110χ70χ50 (ΜχΠχΥ). Για το πλάτος σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και το δικό μου 40 είναι το πλάτος και με δυσκολεύει κάπως.Έστω και 10 πόντους παραπάνω να είχα ήμουν καλυμμένος. Όσο για το 70χ50 νομίζω είναι μια χαρά. 70 πλάτος θα έχεις περισσότερη άνεση και 50 ύψος μια χαρά. Δεν χρειάζεται να κάνεις και μπάνιο για να φτάσεις στον αραγωνιτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2012 #28 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε. Οι δοσομετρικές έχουν Controler οπού ρυθμίζει την κάθε αντλία ανεξάρτητα, σε δοσολογία (ml), πόσες φορές την ημέρα θα βάζουν χημικό και τι ώρα. Είναι πολύ καλό σύστημα ( Balling) γιατί έχω σταθερές τιμές πάντα στο ενυδρείο μου. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link και θα καταλάβεις, αυτές έχω και εγώ. http://www.fish-street.com/bubble_magus_bm-t01_dosing_pump?category_id=139 Να ρωτήσω κάτι. Η συγκεκριμένη σελίδα έχει και τελωνείο; Αν ναι πόσο χρεώνει για Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #29 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι. Η συγκεκριμένη σελίδα έχει και τελωνείο; Αν ναι πόσο χρεώνει για Ελλάδα; Φίλε μου εγώ πλήρωσα 3 euro για τελωνείο στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 19 Φεβρουαρίου 2012 #30 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Φοβερο!!!!! Ακομη δεν εχω ερθει να το δω και ας μενουμε κοντα.... Θα το κανονησουμε μολις φιταξει λιγο ο καιρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2012 #31 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου εγώ πλήρωσα 3 euro για τελωνείο στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Δηλαδή αν κάνω παραγγελία να βάλω αυτό που λέει air maile; 10-16 μέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #32 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή αν κάνω παραγγελία να βάλω αυτό που λέει air maile; 10-16 μέρες; Ναι με Air mail αλλά μπορεί να κάνει και 1 μήνα να έρθει. Να του ζητήσεις και το tracking number της παραγγελίας σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #33 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Φοβερο!!!!! Ακομη δεν εχω ερθει να το δω και ας μενουμε κοντα.... Θα το κανονησουμε μολις φιταξει λιγο ο καιρος! Πάνο όποτε θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2012 #34 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Ναι με Air mail αλλά μπορεί να κάνει και 1 μήνα να έρθει. Να του ζητήσεις και το tracking number της παραγγελίας σου. Να ρωτήσω και κάτι άλλο,τελευταίο. Η πληρωμή γίνεται μόνο με pay pal; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #35 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω και κάτι άλλο,τελευταίο. Η πληρωμή γίνεται μόνο με pay pal; Ευχαριστώ. Εγώ με Paypal πλήρωσα δεν ξέρω αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο στείλε ένα email στον κινέζο και θα σου πει. Το paypal πάντως είναι εγγυημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 31 Μαρτίου 2012 Author #36 Share 31 Μαρτίου 2012 Ένα update με μερικές νέες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Μαρτίου 2012 #37 Share 31 Μαρτίου 2012 καλησπερα.συγχαρητηρια για το πολυ ομορφο ενυδρειο που εχεις φτιαξει και οντως δειχνει για μεγαλυτερο.πολλα μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 31 Μαρτίου 2012 Author #38 Share 31 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2012 #39 Share 31 Μαρτίου 2012 Φτου φτου.Ολο και καλυτερο. Θα κοιταξω αυριο το πιθανοτερο να περασω για καφε,και να βγαλουμε και καμια φωτογραφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 1 Απριλίου 2012 Author #40 Share 1 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστώ Στράτο, καφέ ότι ώρα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2012 #41 Share 1 Απριλίου 2012 Παμε λιγες φωτο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2012 #42 Share 1 Απριλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2012 #43 Share 1 Απριλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θοδωρης κερατσινι 1 Απριλίου 2012 #44 Share 1 Απριλίου 2012 ωραια κοραλια και φωτο.......... ολο και μεγαλυτερα θα ερθω να δω τη τα ταιζεις... μαλλον βασιλικο πολτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Απριλίου 2012 #45 Share 1 Απριλίου 2012 Μπράβο σε φωτογράφο και κάτοχο!!!!! :thumbup: ωραια κοραλια και φωτο.......... ολο και μεγαλυτερα θα ερθω να δω τη τα ταιζεις... μαλλον βασιλικο πολτο Υ.Γ. Θοδωρή το δικό σου θα το δούμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 1 Απριλίου 2012 Author #46 Share 1 Απριλίου 2012 ωραια κοραλια και φωτο.......... ολο και μεγαλυτερα θα ερθω να δω τη τα ταιζεις... μαλλον βασιλικο πολτο Αφού ξέρεις τα ίδια ταίζουμε ρε φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 1 Απριλίου 2012 #47 Share 1 Απριλίου 2012 πανεμορφα ζωντανα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 17 Οκτωβρίου 2012 Author #48 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Ένα βίντεο από το ενυδρείο μου για να το θυμάμαι πριν το ξεστήσω για να γίνει μεγαλύτερο. http://www.youtube.com/watch?v=zkS3KvYPCC8&feature=channel&list=UL Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κινητό και έτσι δεν δείχνει καλά τον φωτισμό του Pacific Sun που έβαλα πρόσφατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Οκτωβρίου 2012 #49 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Πρόσεχε πολύ το φωτιστικό μην σε κάψει...τα led είναι πολύ ισχυρή πηγή φωτός. Περιμένουμε φώτο απο το νέο σου σεταπ και εύχομαι να γίνει ακόμα καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 17 Οκτωβρίου 2012 Author #50 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ το ξέρω οτι είναι δυνατός ο φωτισμός του και γι αυτό τον λόγο το έχω ψηλότερα από το προηγούμενο φωτιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος