Giannakis27 17 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα σε ολους/ες...εχω μια μικρη κιχλιδα μαλλον αφρικανικη μηκους 6cm περιπου και πριν το δωσω στην ξαδερφη μου,θα 'θελα να πειτε τι ειδους ειναι και να μαθω καποια πραγματα γι αυτο...βαζω μια μικρη φωτο απο το κινητο (η φωτ. μηχανη ειχε καποιο προβλημα).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 17 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Απότι βλέπω πρόκειται για Melanochromis Auratus.. Διάβασε εδώ.. http://www.malawicic...atus_greek.html http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=750 Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2012 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 17 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος και βλέπω καλά από τη φωτογραφία πρέπει να είναι "Melanochromis auratus" αλλά περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος Αφρικανός... Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2012 - Aquadominus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 σας ευχαριστω και τους 2 για τις πληροφοριες...μοιαζει πολυ με αυτα που μου δειξατε αλλα πιο πολυ στο πρωτο λινκ του Vag στην τριτη εικονα...ουτε καν περιμενα να ζει στα 450 λιτρα!!παντως αυτο που εχω δεν ειναι επιθετικο στα μεγαλα ψαρια(κυριως φοβαται πολυ το χρυσοψαρο και μολις βρεθει μπροστα του τρεχει αμεσως προς σε ενα φυτο,οπου τελευταιες μερες κρυβεται μονο εκει),αλλα ειναι πολυ επιθετικο με ψαρια που εχουν ιδιο μηκος με αυτο...οπως εγω εχω ενα μπλε γκουραμι,και τι γινεται αν βρεθουν,το γκουραμι δεν το ενοχλει καθολου αλλα οταν βρεθουν ,δειχνουν το ενα στο αλλο τα ζωηρα χρωματα τους και παντα κερδιζει η κιχλιδα...υπαρχει "ζηλια"απ'οτι καταλαβα διοτι πριν παρω το γκουραμι,ακουμπουσα το δαχτυλο μου στο τζαμι και αυτη η κιχλιδα σαν σιφουνας ερχοταν,και τωρα που πηρα το αλλο το ιδιο κανει...αρα αυτος ειναι ενας λογος....σας ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 αναπαραγωγη ψαριων τα μικρα 3 μηνων(τετοιο μεγεθος εχω κι εγω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να είναι θηλικιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να είναι θηλικιά! κι εγω αυτο πιστευω!!τωρα δεν ξερω τι να κανω(να το δωσω η οχι)διοτι αργοτερα θα κανω σιγουρα ενυδρειο με αυτο το ειδος ψαριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος