salTasos 2 Φεβρουαρίου 2007 #26 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 όχι στα κάρβουνα .. δε θα ψηθεί καλά .. .. στη κατσαρόλα με τις μπάμιες. … .. αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα η ωρα του… .. μην ξεχάσεις να βιντεοσκοπήσεις την ελευθέρωση … .. venceremos .. viva la libertad….!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 2 Φεβρουαρίου 2007 #27 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Μπράβο σου yiannossavva ! Γιατί τα κάρβουνα (ή η σούπα σε άλλη αντίστοιχη γνωστή περίπτωση...) ψαριών που διατηρούνται σε ενυδρείο χομπίστα, είναι πράξη απαράδεκτη ! Ασε που δεν ενδείκνυται, λόγω της προσθήκης των διαφόρων χημικών ουσιών που προσθέτουμε μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 2 Φεβρουαρίου 2007 Author #28 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Μπραβο Γιαννο ! Πιο μαλακά αυτη τη φορα ομως ε ? Βαλε το κουβα στη θαλασσα να φυγουν μονα τους απο μεσα Σίγουρα πιο μαλακά αυτή τη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Φεβρουαρίου 2007 #29 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλή Λευτεριά!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 2 Φεβρουαρίου 2007 #30 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 Free Willy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 2 Φεβρουαρίου 2007 #31 Share 2 Φεβρουαρίου 2007 me ena pono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomacanthus 3 Ιουνίου 2007 #32 Share 3 Ιουνίου 2007 Ο Ροφός αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου ψάρια λόγο της αίσθησης απόλυτης κυριαρχίας την οποία σου προσφέρει. Είχα συνολικά 3 στην ενυδρειακή μου ιστορία από μόλις 3cm μήκος μέχρι το σημειό κορεσμού για το μέγεθος του ενυδρείου (350 λίτρα) 40cm και περίπου 700γρ. Επειδή ο αποχωρισμός ήταν πάντα δύσκολος δεν νομίζω να ξαναπεράσω σε αυτή τη διαδικασία... Άξια η λευτεριά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteli1 3 Ιουνίου 2007 #33 Share 3 Ιουνίου 2007 kalispera kai apo emena . meta to free ti patate gia na to dite bre paidia ? tixeni na einai akatikito malon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος