steliosv 16 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Παρόλο που έχω επιλέξει την επιλογη ενεργοποιηση ειδιποίησης με email για απαντησεις. Δε μου ερχεται ποτε email αν απαντησε κάποιος σε κάποιο post μου. Οπως επίσης ούτε όταν κάποιος μου στέλνει πμ. Κάνω κάτι λάθος; Το mail είναι το σωστο και επίσης δεν πανε στα spam γιατί τα ελέγχω και αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 17 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,και εγω το ιδιο προβλημα εχω..δεν ξερω τι συμβαινει τυχαια μπαινω και βλεπω τις απαντησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosv 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Το βρηκα τελικα. ειναι στις ρυθμισεις. ρυθμισεισ ειδοποιησεων και εκει τσεκαρεις ν ερχονται και στο μειλ οι ειδοποιησεις ειτε απο ποστ ειτε απο μηνυνατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 17 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 ναι τα εχω τσεκαρει ηδη απο την πρωτη μερα που μπηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosv 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Τοτε δεν ξερω. Εμενα εκει δεν ειχε κανενα τσεκαρισμενο οποτε τωρα που τα τσεκαρα ερχονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 17 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 εχεις τικαρει οολα τα κουτακια δηλαδη μεχρι κατω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosv 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος