Greg_Reef 16 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Ειναι αναγκαιο το sump σε ενα ενυδρειο ή λογω χωρου ειναι το θεμα? 2) Με ποιες προυποθεσεις φτιαχνεται ενα sump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι αναγκαίο αλλά έχει κάποια υπέρ και κάποια κατα!!!!!!ο σχεδιασμός γίνεται κατα περίπτωση για να εξυπηρέτει τις ανάγκες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε ειναι στη κριση του καθενος! Βασικα σκεφτομουνα να φτιαξω ενα,εχω τα τζαμια και καιρο τωρα αλλα σκεφτομαι το θεμα λιγο της "πλυμμηρας". Οι περισσοτεροι εχουν θεμα μ αυτο απο οτι διαβαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Αν σχεδιασεις τις δικλείδες σου δε θα έχεις πρόβλημα.σχεδιασε το και βάλτο να το συζητήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 17 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχη σκεφτομαι για κρεμαστη αναπληρωση αφου το ενυδρειο δεν εχει τρυπα. Υπαρχει καπου κανενα project? Το ενυδρειο ειναι 180 λιτρα και σκεφτομαι για 100 λιτρα sump. Τωρα πως θα το χωρισω μεσα δεν εχω ιδεα. Ελεγα μονο μηχανικη και χημικη φιλτρανση + το σκιμμερ. Πρεπει να εχει φωτισμο απαραιτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 19 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 greg βρηκα αναπληρωση κρεμαστη πολυ ωραια κατασκευη στα 35 ευρω απο μαγαζι. Αν την ψαξεις απο εξω πιστευω θα την παρεις και χαμηλοτερα. Την μαρκα και τον τυπο δεν τον θυμαμε (θα παω απο εβδομαδα και θα την δω). Φιλαρακι οσα sump εχω ακουσει κανουν φασαρια (λιγα ειναι αυτα που ειναι πολυ μελετημενα και δεν κανουν), τι θελεις και μπλεκεις? Μου φαινεται γουσταρεις να κανεις και "καλλιεργεια" κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 19 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 δες και αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72150&hl=%F5%F0%E5%F1%F7%E5%E9%EB%E7%F3%E7&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δε παω για καλλιεργεια! Απλα ελεγα να το βοηθησω στην φιλτρανση και επειδη εχω και προβλημα θερμοκρασιας πιστευω επειδη θα ηταν παραπανω λιτρα και το νερο θα γυρνουσε εξω απο το ενυδρειο θα ειχα καποια "πτωση". Γιατι τα ψυκτικα ειναι πανακριβα ρε παιδια! Δε με παιρνει για τωρα με τιποτα! Εχω 30C θερμοκρασια χωρις θερμοστατες!!! Μεχρι και που σκεφτομαι μια πατεντα για ψυκτικο με ψυγειο απο WR!!!! Θα τη δοκιμασω κ αν πετυχει θα την ανεβασω! ΤΟ ψυγειο εχει 25 ευρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 19 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Περιμενω με ανυπομονησια!!! Εγω ειχα σκεφτει με ενα φιλαρακι ψυκτικο να κανω πατεντα με ψυγειο απο 125 τετραχρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 20 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Να υποθέσω ότι όπου αναπλήρωση = υπερχείλιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 20 Φεβρουαρίου 2012 Author #11 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Σωστα υποθετεις!!! Μολις το ετοιμασω και το βαλω να δουλεψει και εχει αποτελεσμα τοτε το ανεβαζω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikman 22 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 30 βαθμούς Κελσίου; Τώρα αυτή την εποχή πως γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι πολυ ζεστο το σπιτι και εχει αυτη τη θερμοκρασια χωρις θερμοστατη μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 22 Φεβρουαρίου 2012 #14 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Καταπληκτικο σπιτι για κριση και ΔΝΤ (δεν χρειαζεται να αναβεις καν την θερμανση) :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 22 Φεβρουαρίου 2012 Author #15 Share 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ειναι Anti-Crysis το σπιτι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος