POLYCHRONAKIS NIKOS 16 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Τι γίνεται,μήπως δεν χωράνε άλλες;Αυτό το μήνυμα μου εμφανίζει. Σφάλμα Αυτή η μεταφόρτωση απέτυχε Used 29,59MB of your 29,54MB global upload quota (Max. single file size: 32MB) Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2012 - POLYCHRONAKIS NIKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 16 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 μηπως πρεπει να ανεβασεις προτα σε καποιο αλλο σιτε και να βαλεις εδω τα λινκ? phobucket η κατι τετιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 16 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω χρόνο για τέτοια διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω χρόνο για τέτοια διαδικασία. Δυστυχως ο χωρος των συννειμενων ειναι περιορισμενος για ολους μας.Η λυση σαν το photobucket λοιπον ειναι η καλυτερη.Κι εγω αυτο χρησιμοποιω,αφου δεν μπορω να ανεβασω αλλιως.Αρα η θα ανοιξεις ενα λογαριασμο εκει και θα βαζεις εδω τα links,η θα διαγραψεις παλαιοτερες φωτογραφιες σου,αλλα θα χαλασουν ετσι καποια παλαιοτερα θεματα σου που τις περιεχουν,η δυστυχως δεν θα δουμε τις φωτογραφιες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος