Ilias oscar 15 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 `παιδια εχω ενα προβληματακι, παρατηρησα οτι μια αφρικανα μου κανει σαν τρελη και ξυνεται στις πετρες, στο σημειο του κεφαλιου, και ειδα οτι πανω απο το ματι της εχει ενα μαυρο στιγμα! τι μπορει να ειναι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 15 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 τα μπούνα γενικά ξύνονται στην άμμο!Το μαύρο σημάδι που λές όμως παίζει να είναι βακτηριδιακή μόλυνση οπότε ίσως χρειαστεί να κάνεις μια θεραπεία με αλάτι!Βάλε μια φωτό να δούμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias oscar 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 το ξερω οτι μια φωτο θα βοηθησει αλλα, δεν φαινεται το δοκιμασα και δεν φαινεται πρεπει να πας πολυ κοντα και να το παρατηρησεις για να το δεις!!! πριν 3 εβδομαδες ειχαν ick αλλα πολυ ηπια μορφη, ενα ψαρι προλαβε να βγαλει και μονο 3 σημαδια εριξα φαρμακο και την 3 μερα ειχαν καθαρισει!!! τωρα τι να ειναι αυτο παλι??? γκαντεμης ειμαι? ευχαριστω παντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Πες μας λεπτομερειες για το ενυδρειο(αν μπορεις βαλε γενικη φωτο).Διαστασεις,λιτρα,ψαρια που εχεις. Υπαρχει αυξομειωση θερμοκρασιας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias oscar 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον ειναι 200 λιτρα καθαρα, απο 15 που ειχα κρατησα 10 ψαρακια ειναι 4-5εκατοστα, αυξομειωση δεν υπαρχει ειμαι 25,5 με 26! απο φιλτρανση εχω το 205 και το 305 της fluval. αμμωνια και νιτρικα νιτρωδη ειναι ολα κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias oscar 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 τα ψαρια μου ειναι διαφορα δεν εχω χαρεμια εχω ενα απο καθε ειδος, εχω 1 demasoni,2 labidohromis yellow,1 labidohromis πορτοκαλι,1 snow white 1 venustus 4 aulonakara δεν τις θυμαμαι ποιες ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος