Big Blue 15 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 http://www.extremecorals.de/en/gorgonia-system/ultra-seafan-100ml/a-5/ Εχει κάποιος χρησιμοποιήσει αυτη την τροφή; Το απόγευμα θέλω να ξεκινήσω την δοκιμή σε δύο γοργόνιες, όμως επειδή οι οδηγίες είναι μόνο στα Γερμανικά δεν βγάζω άκρη,σχετικά με τον τρόπο και την δοσολογία. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 15 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 θα σε βοηθήσει ο μεταφραστής της google βρες το μανυαλ και αντιγράψε το στον μεταφραστή είναι πολύ χρησημο και εύκολο στην χρήση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω υπ'οψιν μόλις το παραλάβω σε λίγο, όμως φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, και γιά αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως κάποιος ήδη το έχει χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Με ένα πρόχειρο ψάξιμο μου δίνει δοσολογία 1 κουταλιά(μάλλον γλυκού) στα 500 λίτρα την ημέρα. Νόμιζα ότι πρέπει με πιπέτα άμεσα να υπάρξει η τροφοδοσία. Γιά να δούμε...το ψάχνω. Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2012 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Η τροφή είναι καταπληκτική, ταΐζω τις γοργόνειες μου πάνω από 2 χρόνια μ αυτήν με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Για τη δοσολογία έχει δικό της κουταλάκι. Να μη ξεχνάς να κλείνεις το skimmer για καμιά ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Τη συγκεκριμενη τροφη,αλλα και αυτη που βγαζει για τις ricordea καποια παιδια που ξερω την ριχνουν στο ενυδρειο,δεν ταιζουν target αν και νομιζω δεν θα εκανε κακο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Κουταλάκι δεν είχε η συσκευασία. Πείτε παιδιά πώς και πόσο να ρίχνω, καθώς επίσης Aiolos και με ποιόν τρόπο ταίζεις και πόσο συχνά. Λέω απο αύριο να ξεκινήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Υπολόγισε κάτι λιγότερο από μισό κουταλάκι τη μεζούρα, και πάντα σε σχέση με το πόσες είναι οι γοργόνειες που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος