vales_red 14 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Εκανα κατι μετρησεις στο ενυδρειο μου μολις τωρα και παρατηρησα οτι το ασβεστιο ηταν χαμηλο... περιπου 415 και το Μαγνησιο ηταν αρκετα υψηλο...στα 1400-1450... Εχω να κανω αλλαγη νερου 11μερες (τελευταια αλλαγη νερου 4/2/2012 70% αλλαγη νερου)... Ειναι σημαντικη αυτη η διακυμανση?! Πρεπει να επισπευσω αλλαγη νερου?! Απο κοραλια δεν εχω τπτ σκληρο...μια μοντιπορα πολυ πολυ μικρη...μια caulastrea και μετα κατι μ****α... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 14 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Το ασβέστιο σου δεν είναι χαμηλό, και το μαγνήσιο σου δεν είναι υψηλό Με λίγα λόγια νορμάλ τα βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι στο κατωτερο και ανωτερο ακρο..απλα οποιος καει με το γαλα ..φυσαει και το γιαουρτι που λενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 14 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν και δεν μαρέσει να παίζω με τα νούμερα, η χαμηλώτερη τιμή ασβεστίου την έχουν ορίσει στα 380ppm και η ιδανική τιμή μαγνησίου x3 του ασβεστίου (ή 1.400ppm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος