zairisjim 13 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου απο τις κιχλίδες saulosi. Έχω 3 2 αρσενικά και η 1θηλυκό (Αναμένω και άλλα θηλυκα...) Παρατηρώ με τις ώρες το ενυδρείο και τι ανακαλύπτω; Υπάρχει ο κυρίαρχος αρσενικός ο οποίος πολιορκεί την κυρία, η οποία όμως πάει και τρίβεται στον άλλο αρσενικό ο οποίος και αποχρωματίζεται, προσπαθεί να ζευγαρώσει μαζι της, ο άλλος τον διώχνει, προσπαθεί (ο κυρίαρχος) να πλησιάσει το θηλυκό και αυτό τίποτα.... Μαγεία και "άτιμα θηλυκά".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Αφρικη παιδι μου.............Αφρικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zairisjim 13 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Και τα μυαλά στα κάγκελα.... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Για όλα φταίνε οι γυναίκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zairisjim 13 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Και ο κυρίαρχος βέβαια αρσενικός έχει τρελλαθεί ο κακομοίρης.... Την τριγυρνά την τριγυρνά και αυτή δεν του κάθεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καψουραααααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtsogaris 20 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Αφιερωσε στον κυριαρχο κανενα τραγουδακι...Το ερωτα μου αγιατρευτε! Μηπως ο κυριαρχος ειναι μπατηρης και η κυρια θελει να κανει μεγαλη ζωη;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να βάλεις μια φωτό με τα ψαράκια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zairisjim 23 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα έχω αλλάξει σύνθεση όσον αφορά τα άτομα Έχω έναν βαρβάτο αρσενικό και 2 κυρίες και αύριο έρχονται άλλες 2 κυρίες και 1 αρσενικός τον οποίο προβληματίζομαι αν θα κρατήσω γιατί είναι λίγο μικρό το ενυδρείο και σκέφτομαι να κρατήσω 1 αρσ 4 θηλυκές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2012 Όταν μπορέσεις βάλτα μια φωτό να τα καμαρώσουμε και μεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος