Jump to content

Άτιμα Θηλυκά...

zairisjim

Recommended Posts

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου απο τις κιχλίδες saulosi. Έχω 3 2 αρσενικά και η 1θηλυκό (Αναμένω και άλλα θηλυκα...) Παρατηρώ με τις ώρες το ενυδρείο και τι ανακαλύπτω; Υπάρχει ο κυρίαρχος αρσενικός ο οποίος πολιορκεί την κυρία, η οποία όμως πάει και τρίβεται στον άλλο αρσενικό ο οποίος και αποχρωματίζεται, προσπαθεί να ζευγαρώσει μαζι της, ο άλλος τον διώχνει, προσπαθεί (ο κυρίαρχος) να πλησιάσει το θηλυκό και αυτό τίποτα.... Μαγεία και "άτιμα θηλυκά"....

Και ο κυρίαρχος βέβαια αρσενικός έχει τρελλαθεί ο κακομοίρης.... Την τριγυρνά την τριγυρνά και αυτή δεν του κάθεται.... :bigemo_harabe_net-113:

Αφιερωσε στον κυριαρχο κανενα τραγουδακι...Το ερωτα μου αγιατρευτε! :bigemo_harabe_net-113:

Μηπως ο κυριαρχος ειναι μπατηρης και η κυρια θελει να κανει μεγαλη ζωη;;; :bigemo_harabe_net-74:

Τώρα έχω αλλάξει σύνθεση όσον αφορά τα άτομα Έχω έναν βαρβάτο αρσενικό και 2 κυρίες και αύριο έρχονται άλλες 2 κυρίες και 1 αρσενικός τον οποίο προβληματίζομαι αν θα κρατήσω γιατί είναι λίγο μικρό το ενυδρείο και σκέφτομαι να κρατήσω 1 αρσ 4 θηλυκές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...