maik78 13 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Lipovit; Το παρέλαβα σήμερα και δεν ξέρω τον τρόπο που μπορώ να το δώσω στα ψάρια. Κάθε βοήθεια για την χρήση του δεκτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Μια σταγόνα σε ένα κουταλακι και ανακάτεμα με την τροφή, θα τα δίνεις μια με δύο φορές την βδομάδα όχι παραπάνω γιατί θα τα κάνει ζημιά στο συκώτι, είναι πολύ καλή βιταμίνη για τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Το ρίχνω έτσι όπως είναι; Δεν το αραιώνω καθόλου;Το βλέπω πολύ πηχτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, το ανακατεύεις με την τροφή και το ρίχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, το ανακατεύεις με την τροφή και το ρίχνεις. Ωραία. Μπορώ και με φυλλαράκι να το εφαρμόσω; Ρωτάω γιατί το βλέπω πολύ πηχτό και τα φυλλαράκια λογικά θα είναι σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Το πλαστικό που είναι σαν κουτάλι με τις τρυπούλες γιατί το έχει; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Υπ όψιν ότι πρέπει να το διατηρείς στο ψυγείο, όσο για το κουταλάκι που λες δεν υπήρχε στη δικιά μου συσκευασία. (αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 16 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Και σε εμένα δεν είχε μέσα κουταλακι αλλά δοσομετρητή σταγόνας, ανακατεύεται εύκολα σχετικά και με φυλλαράκια τροφής, η διαδικασία που κάνω είναι να βάζω την τροφή μέσα σε ένα κουταλάκι, ρίχνω μια σταγόνα Lipovit και ανακατεύω με οδοντογλυφίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 Στο ψυγείο το έχω. Στην δικιά μου συκευασια είχε τον δοσομετρητή σταγόνας και ένα πλαστικό που φαίνεται στην φωτογραφία. ΥΓ Δεν ξέρω αν θα φαίνεται η φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2012 προφανώς είναι για να ανακατεύεις την τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Μαρτίου 2012 #10 Share 5 Μαρτίου 2012 εγω οταν το χρησιμοποιουσα, το σκιμερ μου σταματουσε για αρκετες ωρες να αφριζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος