MADMAX 12 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 25-30 λίτρα μπορώ να το κανό γαριδάδικο ?? η οίνε πόλι μικρός ο χώρος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 ανετα μπορεις να το κανεις γαριδαδικο .αρκει να το αφησεις να στρωσει καλα ο βυθος .μην βιαστεις να βαλεις γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 όχι δεν θα βγιαστο άλλα μ είπε αφτοσ από το πετ σηοπ οτι οίνε πολύ μικρός ο χώρος για redd και παραξενεύτηκα μπορείς να μ πεις πόσες γαρίδες μπορώ να βάλω εκεί μέσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 εγω θα εβαζα 15 ανετα και παραπανω μπορεις βαλεις . να ξερεις οτι με τον καιρο θα γεννανε κιολας. και αστους αυτους στο πετ να λενε οτι θελουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ρώτησες πόσο χώρο χρειάζονται; Δεν έχω δει καμία να παίρνει φόρα.... Το κυριότερο για να διατηρούμε γαρίδες είναι το καθαρό νερό και η σωστή επιλογή συγκατοίκων για να είναι ασφαλείς. Βάλε μια 10άδα μόλις παλιώσει λίγο το ενυδρείο και θα πολλαπλασιαστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 σιγκατικι 8α οίνε 2 σαλιγκαράκια apple snail και τίποτα άλλο μόνο 8α οίνε φουλ φυτεμένο άλλα δεν ξέρω και πολλά πράματα για της γαρίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43477 ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 σας ευχάριστο πολύ και τούς δυο για της πληροφορίες .... για το πάτο του ενιδριου τη να βάλω αμο και χαλίκι ??? η να βάλω κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 απο εσενα εξαρτατε το τι θες να βαλεις. παντος μην βαλεις και τα δυο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 13 Φεβρουαρίου 2012 Author #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 έχω σκεφτεί να βάλω αμο ένα δυο ξηλαρακια και φουλ φυτεμένο.... μέσα σε αφτο το ενιδρύω εχο ενα φίλτρο για 40 λίτρα μήπως να βάλω χαμηλότερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zako 13 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλό είναι άστο! Με το συμπάθιο όμως ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 13 Φεβρουαρίου 2012 Author #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα φίλε μου αφτο που μου εστηλες το έχω φτιάξη δεν μπορώ να κανό κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 12 Μαρτίου 2012 #14 Share 12 Μαρτίου 2012 καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 25-30 λίτρα μπορώ να το κανό γαριδάδικο ?? η οίνε πόλι μικρός ο χώρος ? με ολο το θαρρος φιλε μου οταν γραφεις μην κανεις τοσο μεγαλα ορθογραφικα λαθοι.και οι μοντς καλα τους αρεσει ο τιτλος αυτος?εχει 3λαθοι σε 3 λεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Μαρτίου 2012 #15 Share 12 Μαρτίου 2012 με ολο το θαρρος φιλε μου οταν γραφεις μην κανεις τοσο μεγαλα ορθογραφικα λαθοι.και οι μοντς καλα τους αρεσει ο τιτλος αυτος?εχει 3λαθοι σε 3 λεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος