Jump to content

Εχο Ενα Ενιδριο 30 Λιτρα

Recommended Posts

καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 25-30 λίτρα μπορώ να το κανό γαριδάδικο ?? η οίνε πόλι μικρός ο χώρος ?

ανετα μπορεις να το κανεις γαριδαδικο .αρκει να το αφησεις να στρωσει καλα ο βυθος .μην βιαστεις να βαλεις γαριδες

όχι δεν θα βγιαστο άλλα μ είπε αφτοσ από το πετ σηοπ οτι οίνε πολύ μικρός ο χώρος για redd και παραξενεύτηκα μπορείς να μ πεις πόσες γαρίδες μπορώ να βάλω εκεί μέσα ?

εγω θα εβαζα 15 ανετα και παραπανω μπορεις

βαλεις .

να ξερεις οτι με τον καιρο θα γεννανε κιολας.

και αστους αυτους στο πετ να λενε οτι θελουν.

Δεν ρώτησες πόσο χώρο χρειάζονται; Δεν έχω δει καμία να παίρνει φόρα....

Το κυριότερο για να διατηρούμε γαρίδες είναι το καθαρό νερό και η σωστή επιλογή συγκατοίκων για να είναι ασφαλείς.

Βάλε μια 10άδα μόλις παλιώσει λίγο το ενυδρείο και θα πολλαπλασιαστούν.

σιγκατικι 8α οίνε 2 σαλιγκαράκια apple snail και τίποτα άλλο μόνο 8α οίνε φουλ φυτεμένο άλλα δεν ξέρω και πολλά πράματα για της γαρίδες

Κάποιες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=43477

σας ευχάριστο πολύ και τούς δυο για της πληροφορίες .... για το πάτο του ενιδριου τη να βάλω αμο και χαλίκι ??? η να βάλω κάτι άλλο ?

απο εσενα εξαρτατε το τι θες να βαλεις. παντος μην βαλεις και τα δυο μαζι.

έχω σκεφτεί να βάλω αμο ένα δυο ξηλαρακια και φουλ φυτεμένο.... μέσα σε αφτο το ενιδρύω εχο ενα φίλτρο για 40 λίτρα μήπως να βάλω χαμηλότερο?

καλησπέρα φίλε μου αφτο που μου εστηλες το έχω φτιάξη δεν μπορώ να κανό κάτι άλλο

• 4 weeks later...

καλησπέρα έχω ένα ενιδρύω 25-30 λίτρα μπορώ να το κανό γαριδάδικο ?? η οίνε πόλι μικρός ο χώρος ?

με ολο το θαρρος φιλε μου οταν γραφεις μην κανεις τοσο μεγαλα ορθογραφικα λαθοι.και οι μοντς καλα τους αρεσει ο τιτλος αυτος?εχει 3λαθοι σε 3 λεξεις.

με ολο το θαρρος φιλε μου οταν γραφεις μην κανεις τοσο μεγαλα ορθογραφικα λαθοι.και οι μοντς καλα τους αρεσει ο τιτλος αυτος?εχει 3λαθοι σε 3 λεξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...