NAZERAKIS 12 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπωρουμε απο το χομπι μας να βγαλουμε κανα ψιλο ρε παιδια??? ισα ισα να μας βγαινει η τρελλα μασ λιγο πιο φτηνη. Αν ναι με πιο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 σκεψου το μονος σου και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 12 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Τροποι υπαρχουν για το γλυκο και ιδιαιτερα για το θαλασσινο. Να επεκταθω περισσοτερο δεν θελω. Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2012 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Me ποια ψαρια εχουμε καλυτερη τυχη λετε? Ρωταω γιατι ..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72622 Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2012 - NAZERAKIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 12 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Αλιμονο αν επιλεγαμε τι ψαρια θα βαλουμε στο ενυδρειο μας με το τι αντικρισμα θα πιασουν στην πωληση τα ιδια η οι γεννες τους.Οχι πως δεν το κανουν... Χομπι κανουμε παιδια χαλαρωστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Αλιμονο αν επιλεγαμε τι ψαρια θα βαλουμε στο ενυδρειο μας με το τι αντικρισμα θα πιασουν στην πωληση τα ιδια η οι γεννες τους.Οχι πως δεν το κανουν... Χομπι κανουμε παιδια χαλαρωστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2012 #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Αλιμονο αν επιλεγαμε τι ψαρια θα βαλουμε στο ενυδρειο μας με το τι αντικρισμα θα πιασουν στην πωληση τα ιδια η οι γεννες τους.Οχι πως δεν το κανουν... Χομπι κανουμε παιδια χαλαρωστε... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 13 Φεβρουαρίου 2012 Author #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 +1000 Δεν αντιλεγω παιδες ,απλα λεω οτι αφου ουτος η αλλος τα σκαμε τα λεφτα για την τρελα μας αν μπωρεισ να μειωσεις λιγο το κοστος δεν μιλαω για εμποριο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου τα κοστολογια ενος κοινωνικου ενυδρειου γλυκου νερου ειναι αμελητεα ποσοτητα εξοδων σε σχεση με αλλου ειδους ενυδρεια....στην περιπτωση σου πχ,ελαχιστο κοστος για νερο,ρευμα,και φαγητο ψαριων. για ρωτησε αυτους με δισκοενυδρεια,φυτεμενα υψηλων απαιτησεων και θαλασσινα,να δεις που εκτοξευονται τα υψη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Απο την στιγμή που μπήκες στο χόμπι είσαι μέσα.Κερδισμένος δεν βγαίνεις.Αλλά σόρυ την γκ.....λα σου βγάζεις.Λεφτά βγάζεις απο την δουλειά σου.Αν κάνεις το χόμπι σου δουλειά μετά δεν είναι χόμπι. Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Φεβρουαρίου 2012 #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλυτερα κοιτα εαν ειναι το κοστος να μην ειναι υψιλο στην συντηρηση παρα να προσπαθεις να βγαλεις κερδος απο το ενυδρειο γιατι τοτε μιλαμε για γεννηστρα. Ψαρια κρυου νερου σε μικρη ιχθυοφωρτοση με ευκολα φυτα πχ, ετσι δεν θα θες επιπλεων ρευμα για θερμοστατες και πολλες λαμπες συν λιγο ταισμα και ευκολη συντηρηση. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65794&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 13 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς πολλοί έχουν κάνει το χόμπι καθαρό επάγγελμα με την δικαιολογία συντήρησης του ενυδρείου τους και καλά... Ειδικά στον τομέα του θαλασσινού. Άλλο δίνω κάτι ανταλλάζοντας το με κάτι άλλο ώστε να εμπλουτίσω την ποικιλία μου σε ψάρια κοράλια και άλλο πουλάω συνέχεια και ανελλιπώς . Ευτυχώς μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι λίγοι αλλά καλοί που δίνουν αυτό το κάτι ξεχωριστό που σου δίνει την δύναμη και την βοήθεια να συνεχίσεις ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ πολύ (τουλάχιστον αυτούς που ξέρω εγώ ,ωστόσο υπάρχουν και άλλοι) για την δύναμη που εμένα προσέφεραν σε υπέρτατο βαθμό. Όσο για κάποιους άλλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2012 #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Βασιλη,σε οποιον το εχει κανει επαγγελμα,να ευχηθουμε καλες δουλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Φεβρουαρίου 2012 #14 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Βασιλη,σε οποιον το εχει κανει επαγγελμα,να ευχηθουμε καλες δουλειες και του χρονου στο ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Φεβρουαρίου 2012 #15 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλά που δεν το έχω σκεφτεί μόνο εγώ και δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 13 Φεβρουαρίου 2012 #16 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2012 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλά που δεν το έχω σκεφτεί μόνο εγώ και δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Αν δεν το εχεις βιωσει και απλα το εχεις παρατηρησει εισαι τυχερουλης.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Φεβρουαρίου 2012 #18 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Μάγκες… τα ψάρια και οι γκόμενες…πληρώνονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Φεβρουαρίου 2012 #19 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Μπωρουμε απο το χομπι μας να βγαλουμε κανα ψιλο ρε παιδια??? ισα ισα να μας βγαινει η τρελλα μασ λιγο πιο φτηνη. Αν ναι με πιο τροπο Δεν έχω χόμπυ, έχω μόνο ενδιαφέροντα. Τα χόμπυ κοστίζουν. Τα ενδιαφέροντα είναι εντελώς τζάμπα. George Carlin, 1936-2008, Αμερικανός κωμικός Δεν το είπα εγώ αλλά συμφωνώ, και συμπληρώνω οτι εμείς απλά επιλέγουμε το ένα η το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Φεβρουαρίου 2012 #20 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω χόμπυ, έχω μόνο ενδιαφέροντα. Τα χόμπυ κοστίζουν. Τα ενδιαφέροντα είναι εντελώς τζάμπα. George Carlin, 1936-2008, Αμερικανός κωμικός Δεν το είπα εγώ αλλά συμφωνώ, και συμπληρώνω οτι εμείς απλά επιλέγουμε το ένα η το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Φεβρουαρίου 2012 #21 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 Δυστηχως τιποτα δεν ειναι τζαμπα σε αυτη την ζωη, με τον ενα τροπο ή τον αλλο τα πληρωνουμε το ιδιο.................... Αυτο το ειπα εγω και κάμποσοι εκατομμύρια ανθρωποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος