Jump to content

Να Περιμενω Γεννα?

Dimitris1997

Recommended Posts

ναι,να εισαι ετοιμος για γεννα....και σου προτεινω να μην το βαλεις σε γεννηστρα,να αφησεις να κανει την δουλεια της η φυση....εχεις πολλα φυτα μεσα στο ενυδρειο σου?διοτι αν εχεις θα επιβιωσουν και μερικα μικρα εκτος αν εχεις κι αλλα ψαρια μεσα στο ενυδρειο σου,οποτε εχουν πολυ λιγες πιθανοτητες να επιβιωσουν...καλη γεννα να εχεις :)

ευχαριστω στο ενυδριο δν εχω παρα πολλα φυτα (ουτε λιγα ουτε πολλα) και οι 3ιφοφοροι σιγκατοικουν με αλλα 3 γκαπι και ενα πλεκο (και συντομα με μερικα νεον).μπορεισ να μου πεισ ποτε περιπου 8α γεννησει?

ευχαριστω στο ενυδριο δν εχω παρα πολλα φυτα (ουτε λιγα ουτε πολλα) και οι 3ιφοφοροι σιγκατοικουν με αλλα 3 γκαπι και ενα πλεκο (και συντομα με μερικα νεον).μπορεισ να μου πεισ ποτε περιπου 8α γεννησει?

Τα ψαράκια που πας να βάλεις δεν πηγαίνουν με αυτά που έχεις ήδη μέσα. Θα σου πρότεινα να αφήσεις την ψαροσύνθεσή σου ως έχει. :)

φιλε dpap και εμενα με απασχολουσε αυτο το 8εμα των συν8ικων αλλα οι μετρισεισ μου ειναι ph 7.2 gh 10 και απο οτι ειδα στο προφιλ των ψαριων οι δικεσ μ συν8ικεσ ειναι πανω κατω ιδιεσ με αυτεσ των συγγεκριμενων ψαριων(γκαπι 3ιφοφορι νεον)

Μπορεί να ψαράκια μας να μην είναι wild caught αλλά σύμφωνα με αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες ;)

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια. Μπορεί σε 4 μπορεί σε 6 εβδομάδες ;) Αν μπορείς βάλε φυτά επιφανείας για τα μικρά σου.

Αν μπορούν να κρυφτούν τα μικρά εκεί τότε θα βοηθήσει. Μπορείς να βάλεις το link της κατασκευής ;

Μπορείς να βάλεις μερικά φυτά επιφανείας για να κρυφθούν όταν γεννηθούν.Ο σπάγκος αν σου βγάλει χρώμα ή οποιαδήποτε ουσία, θα μείνουν μόνο τα τζάμια....

Τέτοιες κατασκευές κάνουμε σε άγρια ψάρια που χρειάζονται "ζόρι" για να αναπαραχθούν όπως σε περιπτώσεις Killifish, και πάλι με προσοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...