Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 εδω και πια ευδομαδα η κοιλια τησ 3ιφοφορινασ μου ειναι καφε και οσο παεο σκουρενει και φουσκονει ειναι εγκυοσ? Δημιουργία εικόνας2.BMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 12 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 ναι,να εισαι ετοιμος για γεννα....και σου προτεινω να μην το βαλεις σε γεννηστρα,να αφησεις να κανει την δουλεια της η φυση....εχεις πολλα φυτα μεσα στο ενυδρειο σου?διοτι αν εχεις θα επιβιωσουν και μερικα μικρα εκτος αν εχεις κι αλλα ψαρια μεσα στο ενυδρειο σου,οποτε εχουν πολυ λιγες πιθανοτητες να επιβιωσουν...καλη γεννα να εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω στο ενυδριο δν εχω παρα πολλα φυτα (ουτε λιγα ουτε πολλα) και οι 3ιφοφοροι σιγκατοικουν με αλλα 3 γκαπι και ενα πλεκο (και συντομα με μερικα νεον).μπορεισ να μου πεισ ποτε περιπου 8α γεννησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω στο ενυδριο δν εχω παρα πολλα φυτα (ουτε λιγα ουτε πολλα) και οι 3ιφοφοροι σιγκατοικουν με αλλα 3 γκαπι και ενα πλεκο (και συντομα με μερικα νεον).μπορεισ να μου πεισ ποτε περιπου 8α γεννησει? Τα ψαράκια που πας να βάλεις δεν πηγαίνουν με αυτά που έχεις ήδη μέσα. Θα σου πρότεινα να αφήσεις την ψαροσύνθεσή σου ως έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 φιλε dpap και εμενα με απασχολουσε αυτο το 8εμα των συν8ικων αλλα οι μετρισεισ μου ειναι ph 7.2 gh 10 και απο οτι ειδα στο προφιλ των ψαριων οι δικεσ μ συν8ικεσ ειναι πανω κατω ιδιεσ με αυτεσ των συγγεκριμενων ψαριων(γκαπι 3ιφοφορι νεον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να ψαράκια μας να μην είναι wild caught αλλά σύμφωνα με αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για την συμβουλη αλλα ασ γυρισουμε πισο στο αρχικο 8εμα.μπορεισ να μου πεισ σε ποσο περιπου καιρο 8α γενησει η 3ιφοφορινα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια. Μπορεί σε 4 μπορεί σε 6 εβδομάδες Αν μπορείς βάλε φυτά επιφανείας για τα μικρά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 εχω φτια3ει μια diy κτριπσονα απο σπαγγο που ειδα στο youtube και ειναι σαν σφογγαριστρα 8α βοη8ισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Φεβρουαρίου 2012 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν μπορούν να κρυφτούν τα μικρά εκεί τότε θα βοηθήσει. Μπορείς να βάλεις το link της κατασκευής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 12 Φεβρουαρίου 2012 Author #11 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ειναι http://www.youtube.com/watch?v=d9X03ZPoUf8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Φεβρουαρίου 2012 #12 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να βάλεις μερικά φυτά επιφανείας για να κρυφθούν όταν γεννηθούν.Ο σπάγκος αν σου βγάλει χρώμα ή οποιαδήποτε ουσία, θα μείνουν μόνο τα τζάμια.... Τέτοιες κατασκευές κάνουμε σε άγρια ψάρια που χρειάζονται "ζόρι" για να αναπαραχθούν όπως σε περιπτώσεις Killifish, και πάλι με προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 14 Φεβρουαρίου 2012 Author #13 Share 14 Φεβρουαρίου 2012 δν μου εχει διμιουργισει προβλημα ο σπαγγοσ παροτι τον εχς τοσο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος