kostasg 12 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ένας δίσκος μου έχει εντερικα προβλήματα έχει ασπρα περιττώματα και εχει μείνει πολύ πίσω σε ανάπτυξη. Τον έχω βάλει σε καραντίνα. Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για να ακολουθήσω? το esha Hexamina είναι καλό φάρμακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ένας δίσκος μου έχει εντερικα προβλήματα έχει ασπρα περιττώματα και εχει μείνει πολύ πίσω σε ανάπτυξη. Τον έχω βάλει σε καραντίνα. Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για να ακολουθήσω? το esha Hexamina είναι καλό φάρμακο? θεωρώ πως αν διπλασιάσεις την συνιστόμενη δόση, είναι ένα πάρα πολύ καλό φάρμακο και δεν πειράζει καθόλου και την βιολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 12 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 γαστρεντερολόγο γρήγορα !!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 γαστρεντερολόγο γρήγορα !!! :P Οταν ο αλλος εχει προβλημα τετοιες απαντησεις δεν βοηθουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias8573 12 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 φιλε κωστα και εγω αντιμετοπισα το ιδιο προβλημα πριν απο λιγο καιρο και το αντιμετοπισα χωρις φαρμακα απλα εβαλα τους δισκους στην καραντινα για δυο εβδομαδες στους 34 βαθμους και τωρα χαιρουν ακρας υγειας. απλα τους ταιζεις περισοτερα λαχανικα και σπιρουλινα και προσοχη στο νερο τους κανεισ τακτικες αλλαγες , και καλο αερισμο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Φεβρουαρίου 2012 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε πρωτη φαση ανεβαζεις θερμοκρασια μεχρι τους 33 σταδιακα, και ταιζεις μονο σπιρουλινα Αν ειναι ομως καιρο το προβλημα προχωρα στη θεραπεια αμμεσα με το esha η flagyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος