bill1997crack 11 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 :bigemo_harabe_net-111: καλησπερα θα σας πω τον μεγαλειτερο προβληματισμο μου στο ενυδρειο μου. χρειαζετε αεραντλιια ;;;;;;;;;;;;; λιπον το ενυδρειο ειναι καινουριο(270 ) λιτρα 230καθαρα λιπον το ενυδρειο εχει μεσα 14 φυτα μεσεα προς δυσκολα co2 den exv και το μεγαλο ερωτημα μου ΕΙΝΑΙ αν θελω (χρειαζομε) αερανλια ΄;;;;;; το φιλτρο ειναι fluval 405 kai den exei sprei μπαρ .... 2) αταν ενοουμε αναταραξει στην επιφανια ενοητε να δημιουργουντε φισαλιδες η να κουνιετε το νερο απλα. να δημιουργουντε φισαλιδες δυσκολο γιατι ειναι διπλα στη κρεβατοκαμαρα και ακουγετε ;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Αναταραξη=κυματισμος στην επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos2011 12 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 εδω μπορεις να βρεις μια συζητηση σχετικα με περιπτωσεις που χρειαζομαστε αεραντλια, πιστευω να σε βοηθησα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64393 αλλα καλο ειναι να σου απαντησουν και οι πιο εμπειροι για να μην γινει κανενα λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος