Darkman16 11 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Γεια σας παιδια Ειμαι νεο στο θεμα. εχω ενα ενυδρειο και εχω βαλει: 1, Σκαλαρι 2. Ξιφοφορους 1. Γλυφτη 2. Κοκκινα μικρα ψαρακια δεν θυμαμαι πως λεγονται 6. Νεον 1. Βατραχακι μαυρο Το ενυδρειο ειναι 17λιτρα εχω βαλει αντλια αερα και ενα φυλτρο και ενα θερμοστατη 100w. εχει πετρα πολυχρωμη 4 φυγουρες απο μπομπ σφουγκαρακι και δυο σπιτια απο την ταινια του. τα υγρα που εβαλα για να το στησω ειναι το μπλε και το κοκκινο της sera θερμοκρασια που καρα ειναι 28-30 Λοιπον εβαλα πρωτα γλυφτη και Κοκκινα μικρα ψαρακια "δεν θυμαμαι πως λεγονται" και μετα απο 3μερες εβαλα ολα τα υποληπα και μεσα σε μια μερα(χθες) μου ψωφισε ενα απο τα 6 νεον και σημερα ειδα και αλλο ενα νεον ψωφιο χθες πηρα δειγμα και πηγα στο pet shop να το δουμε και το ενα ηταν 1 σκαλα πριν το φοθλ πρασινο και το αλλο δειγμα μοβιζε... μου ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι τοξικο και να το αλλαξω το 50% εγω αλλαξα το 80% και εβαλα παλι φαρμακα και τα ψαρακια μεσα και μου ειπε να τα ταισω μετα απο μια μερα... Παιδια πειτε μου τη να κανω... Οι φωτογραφιες ειναι πριν την αλλαγη νερου. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2012 - Darkman16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 . εχεις ΠΟΛΛΑ ψαρια σε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ενυδρειο και ειναι ΑΣΤΡΩΤΟ . 1 θελεις μεγαλυτερο ενυδρειο 2 θελει στρωσιμο 3 θελεις πολυ διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 11 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα 1) πρωτον το ενυδρειο ειναι παρα-παραπολυ μικρο για αυτα τα ψαρακια 2)τα σκαλαρακια και ολα τα οιπολιπα πρεπιει να φυγουν αμεσοσ (ενον να τα επιστρεψισ στο καταστημα που τα πηρες. 3) αποτη καταλαβα δεν εκανεσ στρωσιμο στοφιλτρο με αποτελεσμα να εχεις αυτη τη στιγμη μεσα αμμωνια νο2 στα υψι συμβουλι μου να τα επιστρεψις αμεσως στο καταστημα γιατι θα ακολουθισουν και αλλλη θανατη 4)στο ενυδρειο σου σε αυτα τα λιτρα μπορισ να βαλεισ μονο μονομαχο και ευκολα φυτα παντα φιλικα και περιμενε και αλλεσ γνωμες απο τουσ πιο εμπειρους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 11 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 τόσα ψάρια σε 16λ?????? θέλεις πολύ δουλειά ,μαλον το κατάστημα σε είδε αρχάριο !!!δεν πειράζει υπομονή και όλα θα φτιάξουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 11 Φεβρουαρίου 2012 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 φίλε δυστυχώς την πάτησες όπως πολλοί άλλοι στην αρχή (και εγώ μέσα). Γύρνα τα όλα πίσω, ρίξε ένα βρισίδι στον πωλητή που στα πούλησε, στην ανάγκη μίλα με τον υπεύθυνο του καταστήματος, ζήτα τα λεφτά σου πίσω για όλα, ρίξε λίγο διάβασμα και ξαναξεκίνα σε λίγο καιρό. Όταν αγόρασες τα ψάρια ανέφερες το που και πως θα τα βάλεις στον πωλητή; Αλήθεια από που τα αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman16 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Απο κρητη (χανια) εδω σπουδαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman16 11 Φεβρουαρίου 2012 Author #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Μου ψωφισε αλλο ενα νεον.. και παρατηρησα πισω στην ουρα στιμπιμενη.. λετε να τα χτυπα το σκαλαρι γιατι τα κυνηγα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 11 Φεβρουαρίου 2012 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 όλα είναι πιθανά είναι βέβαια και η συμβατότητα τον ψαριών!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 11 Φεβρουαρίου 2012 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητέ φίλε μην περιμένεις να ψοφήσουν ή να φαγωθούν μεταξύ τους. Το τι πρέπει να κάνεις στο είπανε και οι προηγούμενοι. Τα ψάρια ΠΡΕΠΕΙ να επιστραφούν (είτε πάρεις χρήματα είτε όχι) και το ενυδρείο να στρώσει (το φίλτρο του). Όταν τελειώσει το στρώσιμο (για το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.aquazone....showtopic=18301 http://www.aquazone....showtopic=13569 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41074&hl= τότε στο ενυδρείο αυτό μπορείς να βάλεις α) έναν μονομάχο (οριακά) β) γαρίδες γ) σαλιγκάρια αφού πρώτα εξετάσεις και το είδος του περιβάλλοντος, διακόσμησης, συνθηκών νερού κλπ που χρειάζονται τα παραπάνω είδη. Το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να αλλάξεις και τη διακόσμηση. Με υπομονή όλα γίνονται, η βιασύνη σκοτώνει (και τα ψάρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος