bambacha 10 Μαρτίου 2012 Author #101 Share 10 Μαρτίου 2012 Το στησιμο για τα acei μπορει να αλλαξει και να αφαιρεθουν καποιες πετρες, ισως να τις μαζεψω πιο πολυ στη μια ακρη... Για τα "mbamba" εχω δωσει καποια χρηματα, και ο ιδιος που τα ειχε εχει και τα acei. οποτε μπορει να γινει η ανταλλαγη σαν να μην εγινε ποτε η πρωτη κινηση. τι να πω... εχω μπερδευτει λιγο... παντως τα 2 ειδη που μου προτεινες δεν με ενθουσιασαν. τα demasoni ειναι αλλη περιπτωση, πολυ ομορφα ψαρια και απότι εχω διαβασει με πολυ ιδιαιτερη συμπεριφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Μαρτίου 2012 #102 Share 10 Μαρτίου 2012 Το στησιμο για τα acei μπορει να αλλαξει και να αφαιρεθουν καποιες πετρες, ισως να τις μαζεψω πιο πολυ στη μια ακρη... Για τα "mbamba" εχω δωσει καποια χρηματα, και ο ιδιος που τα ειχε εχει και τα acei. οποτε μπορει να γινει η ανταλλαγη σαν να μην εγινε ποτε η πρωτη κινηση. τι να πω... εχω μπερδευτει λιγο... παντως τα 2 ειδη που μου προτεινες δεν με ενθουσιασαν. τα demasoni ειναι αλλη περιπτωση, πολυ ομορφα ψαρια και απότι εχω διαβασει με πολυ ιδιαιτερη συμπεριφορα. Kαλη περιπτωση αυτη. Προσωπικα θα πηγαινα σε hongi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambacha 11 Μαρτίου 2012 Author #103 Share 11 Μαρτίου 2012 Απο χθες μπηκαν τα acei στο ενυδρειο. Και απο τοτε γινετε ενας χαμος. ο αρσενικος δεν εχει αφησει τις θυληκες σε ησυχια. υπαρχει τρελο κυνηγι και απολυτη υποταγη απο τις θυληκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambacha 11 Μαρτίου 2012 Author #104 Share 11 Μαρτίου 2012 Φωτογραφια ειναι πολυ δυσκολο να τα τραβηξω, εχουν παρα πολυ ενεργεια τα ατιμα το κυνηγι καλα κρατει απο τον αρσενικο, δεν τις εχει αφησει σε ησυχια τις θυληκες εδω ειναι ενα βιντεο που τραβηξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambacha 12 Μαρτίου 2012 Author #105 Share 12 Μαρτίου 2012 νεο βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambacha 14 Μαρτίου 2012 Author #106 Share 14 Μαρτίου 2012 3o βιντεο απο τα acei. παρακαλω πειτε μου τα σχολια σας για την συμπεριφορα του αρσενικου ειναι υπερβολικα επιθετικος σε οποια θυληκια ειναι εκτος κρυψωνας αυτη που θα δειτε στο βιντεο εχει παρα πολλα χτυπηματα σε ολο το σωμα. σε μια σκηνη βεβαια φαινετε να τον προκαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 14 Μαρτίου 2012 #107 Share 14 Μαρτίου 2012 Προσπάθησε να δημιουργήσεις περισσότερες και μεγαλύτερες σπηλιές...αν και αυτο δεν ειναι λύση....τουλάχιστον θα αποφευγουν οι θηλυκές τετοιες καταστάσεις.Ισως ειναι και μεσα στην διαδικασία αναπαραγωγής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambacha 19 Μαρτίου 2012 Author #108 Share 19 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους εδω και 5 ημερες ειχα μετρησει υψηλα νιτρικα, 50mg/l εκανα μια καλη αλλαγη νερου αλλα κατι δεν μου πηγενε καλα.... ειχα χασει το ενα απο τα 3 θυληκα. δεν εμφανιζοταν.... χθες οταν ανοιξα το καπακι ηρθε μια εντωνη μυρωδια, εκανα και μια μετρηση για νιτρικα η οποια μου εδειξε παλι 50mg/l καταλαβα οτι επρεπε να ξεστησω και να βρω τη πηγη δεν δυσκολευτηκα πολυ.... το χαμενο θυληκο ηταν σχεδον θαμενο στην αμμο, κατω απο μια πετρα και νεκρο το αφαιρεσα και σημερα που ειχα χρονο εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου, 70%. Δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω κατι ακομα.... αμμωνια και νιτρωδη παντως δεν ειχα, μονο αυξημενα νιτρικα ο αρσενικος εξακολουθει να κυνηγαει παρα πολυ τα θυληκα. οχι ομως με τοση επιθετικοτητα οπως πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Μαρτίου 2012 #109 Share 19 Μαρτίου 2012 Αν θυμάσαι σου ειχα προτείνει να μην πάρεις τα acei για να αποφευχθούν τετοιες καταστάσεις........παρακολούθησε τις τιμες του νερού κανα 2 μέρες καλού κακού. Πως εισαι σιγουρος οτι ήταν θηλυκό αυτο που εχασες??? Εύχομαι να μην εχεις αλλες απώλειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος