mar 10 Φεβρουαρίου 2012 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ειναι το 30l φυτεμενο μου το οποιο ειναι φυτεμενο με τα εξης φυτα:microsorium pteropus,anubias,microsorium pteropus narow,java moss σε κορμους,cryptocorines το ενυδρειο τρεχει 2χρονια τωρα χωρις προβληματα ο φωτισμος ειναι 12 watt τ5 για μειωση ph βαζω φυλλα catapa λιπισμα απο ADA nature aquarium goods shade υποστρωμα dennerle και τα ψαρακια που εχω ειναι cardinal tetra pygmy gourami,blue badis,red badis,swelia lineolata,ενα ειδος danio παρακατω μερικες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 11 Φεβρουαρίου 2012 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 13 Φεβρουαρίου 2012 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 σαν στησιμο ωραιο ειναι αλλα τα ψαρια που εχεις ειναι απαγορευτικα για 30 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 13 Φεβρουαρίου 2012 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2012 φίλε μου ωραίο ενυδρείο, αλλά το έχεις κάνει ψαροσαλάτα........................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος